Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
Fă o programare

Oferte corporative de sănătate

Oferă angajaților tăi sanătate în dar!

Pentru un mediu corporativ sănătos şi motivant, companiile din țara noastră aleg serviciile Medpark.

Prin calitatea la standarde internaționale, atitudinea profesionistă, acțiunile prompte, diagnosticarea și tratarea corectă a pacienților vă asigurăm că angajații dvs. și familiile lor vor beneficia de servicii medicale de înaltă performanță.

Care sunt nevoile companiilor care solicită acest serviciu?

Avantajele accesării serviciilor medicale corporative:
  • Motivarea angajaților. Grija și preocuparea pe care o manifestă angajatorul influențează în mod direct calitatea muncii și motivarea angajaților
  • Creşterea productivităţii. Accesul la servicii de calitate poate reduce semnificativ numărul de îmbolnăviri şi de concedii medicale.
  • Time-management. În cadrul programului de sănătate corporativ tip check-up, angajații dispun de servicii medicale timp de o zi, coordonat în conformitate cu agenda personală și posibilitățile Medpark.
  • Servicii de raportare directă către angajator. Raportul financiar per angajat se expediază către organizație în formă electronică sau pe suport hârtie, lunar sau săptămânal, convenit în comun acord.
Soluțiile pe care Medpark le oferă companiilor
  • Control medical complet pentru angajați (Check-up)

Compania poate alege din lista completă de controale medicale existente în portofoliul Medpark, fie poate solicita pachete individualizate. În cazul unui control medical pentru angajaţi, Medpark, poate oferi suportul în gestionarea procesului organizaţional: programări, invitaţii, monitorizare a cheltuielilor fixate dedicate fiecărui angajat în parte.
Controalele standardizate, conform ofertei curente Medpark, sunt gândite în conformitate cu normativele medicale internaţionale de profilaxie și diagnosticare.

Cum combatem efectele negative ale unui job sedentar?

Impactul burnout asupra unei organizații, metode de prevenție

Pachete corporative de sănătate

În ziua controlului medical (Check-up), vă rugăm să vă prezentați la recepția spitalului cu un act de identitate

  • Proiecte individualizate în conformitate cu medicina a muncii

Controlul periodic în medicina muncii, evaluează starea de sănătate a fiecărui angajat în raport cu fișa postului și condițiile la locul de muncă. Scopul acestei proceduri este identificarea unei posibile probleme și obținerea recomandărilor de adresare la medicul specialist în vederea soluționării. Accentul se pune pe depistare și prevenție.

Bolile profesionale. Putem să le prevenim?

  • Deservirea în cadrul unui buget dedicat pentru sănătate

Distribuire şi monitorizare pentru fiecare angajat în parte, bugetul poate fi utilizat pentru serviciile solicitate de companie sau la decizia angajatului.

  • Asigurările corporative facultative de sănătate, în parteneriat cu companii specializate

Medpark coleaborează activ cu companiile naționale de asigurare medicală Donaris Group SA, Asterra Grup, GraweCarat, Moldasig şi alte companii. Aceste asigurări includ servicii medicale complete de diagnostic şi tratament (imagistică medicală, analize de laborator, intervenţii chirurgicale, spitalizare etc).

Asigurările facultative completează poliţa obligatorie de sănătate şi oferă clienţilor o serie de avantaje si servicii cu acoperire 24 de ore din 24, ce pot fi adaptate și personalizate conform nevoilor fiecărui pacient.

  • Certificate valorice pentru servicii medicale

Certificatele pot fi utilizate la discreția pacientului, pentru orice serviciu Medpark. Au termen de valabilitate de un an și pot fi emise cu diferite sume, la solicitarea clientului.

Clienții noștri:

 

Pentru a afla mai multe detalii despre ofertele corporative Medpark, contactați-ne la (+373) 79 776 575.