Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://www.medpark.md
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

Despre noi

Spitalul Internaţional Medpark este primul şi cel mai mare spital multidisciplinar privat din ţară. Deschis 24/24 ore şi 7/7 zile, spitalul oferă servicii medicale de înaltă calitate în conformitate cu standardele şi practicile internaţionale, egale cu cele ale instituţiilor medicale lideri pe piaţa internaţională. Medpark reunește peste 200 de medici, doctori în ştiinţe medicale, care acoperă toate specialităţile medicale şi chirurgicale care trateaza anual peste 120 000 de pacienţi.

Infrastructura Medpark oferă condiţii de excepţie pentru tratamentul chirurgical al pacienţilor:

 • 5 săli de operaţie integrate cu sălile de terapie intensivă și reanimare;
 • Săli dotate cu flux continuu de aer sterilizat, care minimizează riscul infecţiilor intraspitaliceşti; echipament de hemofiltrare, sistem de autotransfuzie „Cell-saver”, uşi ermetice şi panou de control automat în sala de operație, care indică valorile ventilației cu aer steril, umiditatea, temperatura şi care oferă un grad sporit de securitate şi minimizează riscul infecţiilor intraspitaliceşti;
 • Îngrijiri postoperatorii la standarde internaţionale și tratament complex de reabilitare rapidă.
MISIUNE ȘI VALORI

Misiunea Medpark este să oferim un sistem integrat de servicii medicale de prevenire, diagnostic şi tratament calitativ, la standarde de excelenţă, în care toate eforturile sunt concentrate pe pacient si necesităţile acestuia.

Viziunea Medpark este de a fi o instituție de referință pentru sectorul medical din Republica Moldova şi din regiune, aleasă pentru servicii medicale de calitate, profesionalism, practici internaționale și inovaţii.

Valorile Medpark reprezintă convingerile noastre, care ne ghidează toate acțiunile și deciziile, ca indivizi și ca echipă.

 • Respectăm viața și demnitatea umană.
 • Oferim grijă pacientului într-un mediu curat, sigur și prietenos.
 • Dezvoltăm profesioniști de talie internațională.
 • Colaborăm ca să găsim cea mai bună soluţie pentru pacient.
CONDUCEREA MEDPARK

Olga Şchiopu – Director General Medpark

„Dragii noştri,

Înainte de toate vrem să vă mulţumim pentru că alegeţi serviciile Medpark, numărul celor care ne trec pragul de la an la an fiind în continuă creştere. Acest lucru ne confirmă încă odată faptul că suntem pe drumul cel bun şi că toate acţiunile pe care le-am întreprins pentru extinderea şi îmbunătățirea continuă a serviciilor noastre în toată această perioadă au fost de bun augur.

Am investit în oameni şi în dezvoltarea acestora, am investit în echipamente de ultimă generaţie, am investit în mecanisme de autoevaluare şi nu în ultimul rând în dotări care să asigure confortul şi siguranţa pacientului. Toate aceste demersuri ne-au ajutat să construim un sistem integrat care să ofere fiecăruia dintre dvs toate serviciile de care aveţi nevoie, atât în regim normal cât şi în regim de urgenţă: de la consultaţii şi investigaţii imagistice şi de laborator, necesare pentru stabilirea unui diagnostic, până la tratamente chirurgicale complexe necesare pentru vindecare. Aşa am reuşit să devenim furnizorul nr. 1 în medicina privată din Moldova.

Privind în perspectivă, viziunea noastră este de a depăși granițele Republicii Moldova și de a plasa Spitalul Internaţional Medpark printre liderii europeni în ceea ce privește calitatea serviciilor medicale oferite, având la baza activității noastre 2 caracteristici importante: diagnosticarea și tratamentul calitativ al unei palete largi de afecțiuni în condiții de maximă siguranță pentru pacient.

Vă promitem că şi în continuare vom depune toate eforturile pentru a satisface nevoile fiecăruia dintre dvs în materie de profesionalism, calitate şi siguranţa actului medical.”

aureliu_batrinac_director_medical_medparkAureliu Batrînac – Director Medical Medpark, chirurg cardiovascular, doctor în științe medicale, conferențiar univeristar, conferențiar cercetător​

„Spitalul Medpark a fost inaugurat în anul 2011, iar astăzi ne mândrim deja cu o echipă de peste 200 de medici, profesori, conferenţiari și doctori în ştiinţe medicale. Fiind primul şi cel mai mare spital multidisciplinar privat din ţară, Medpark oferă acum peste 2800 de servicii pentru sănătatea Dvs. și a familiei Dvs. și tratează anual peste 120.000 de pacienţi. Iar tot ceea ce facem este din respect pentru viață, cu dragoste pentru oameni.

Marea realizare a echipei noastre este crearea centrelor medicale de excelență, dintre care 5 – unice în domeniul privat sau chiar în întregul sistem medical național, și anume:

 • Centrul Planificarea și Sănătatea Familiei
 • Boli cardiovasculare
 • Chirurgie
 • Oncologie
 • Policlinica și Unitatea Urgențe

Acestea fortifică în mod constant statutul de lider al Medpark, contribuind atât la dezvoltarea instituției, cât și la accesarea de către cetățeni a serviciilor medicale de calitate, la standarde internaționale, aici, acasă.”

Organigrama companiei
DE CE SĂ ALEGI MEDPARK?
 • Servicii complete de diagnostic și tratament în același loc: în cadrul Spitalului Internațional Medpark oferim consultații, investigații clinice și de laborator, imagistică, intervenții chirurgicale și servicii de spitalizare, atât pentru adulți, cât și pentru copii, întreaga familie beneficiind de un act medical sigur și de calitate.
 • Acces 24/7 la servicii medicale de calitate, inclusiv intervenții chirurgicale, prin intermediul liniilor de gardă disponibile în cadrul spitalului Medpark: cardiologie, chirurgie generală, pediatrie, obstetrică-ginecologie și neonatologie.
 • Gamă completă de analize de laborator: biologie moleculară, biochimie, imunologie și serologie, endocrinologie, markeri tumorali, markeri virali, microbiologie;
 • Investigații complete de imagistică (RMN, tomografie computerizată, osteodensitometrie DEXA, mamografie, radiografie, ecografie 2D, 3D, laborator angiografic);
 • Expertiză medicală dovedită: reunim peste 200 de medici, profesori, conferențiari, doctori în științe medicale, care acoperă toate specialitățile medicale și chirurgicale.
  Acuratețe și precizie în diagnostic: dispunem de echipamente medicale de ultimă generație, cu rezultate demonstrate în zona de diagnosticare și investim constant în retehnologizare.
 • Asistență medicală confirmată, Medpark fiind cel mai mare operator medical privat, care deservește anual peste 70.000 de pacienți;
 • Intervenții chirurgicale complexe în cadrul celui mai mare spital multidisciplinar privat din Republica Moldova – cardiochirurgie, cardiologie intervențională, neurochirurgie, ortopedie-traumatologie, oftalmologie, chirurgie generală, ginecologie, chirurgie estetică, chirurgie vasculară, urologie, ORL, pediatrie etc.;
 • Servicii ultraspecializate pentru familie: fertilizare in vitro;
  Naștere pe cale naturală sau prin cezariană în cele mai sigure condiții, în cadrul maternității proprii, care este dotată cu 3 săli de naștere, secție de neonatologie, unitate de terapie intensivă pentru nou-născuți și saloane ultramoderne de o persoană;
 • Expertiză internațională prin colaborare cu medici străini pentru diverse specialități medicale;
 • Dosar medical pentru toată familia prin sistemul complet informatizat, care ne permite să arhivăm rezultatele investigațiilor clinice și paraclinice pentru o perioadă îndelungată, garantând în același timp confidențialitate totală.