Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://www.medpark.md
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

Control medical „Corporativ bărbați”

Control medical recomandat bărbaților cu categoria de vârstă de peste 30 de ani. Evaluare complexă, include factorii de risc ocupaționali și serviciu de screening cancer prostată. Acest control necesită prezența angajatului în cadrul Medpark pe tot parcursul desfășurării. Durata estimată șase ore.

Controlul medical include:

– Hemoleucograma
– Examen de urină
– Ecografia complexă la bărbați: abdomen, rinichi, bazin mic, glanda tiroidă, ecografie transrectală a prostatei
– Consultație medic la alegere: neurolog, urolog sau cardiolog
– Consultație medicină internă
– Consultație medic oftalmolog
– Electrocardiograma (ECG) 12 derivații în repaus
– Radiografia cutiei toracice

Preț: 4 185 lei

Ghidul pacientului – pregătirea pentru un Control Medical

Stimate pacient, Vă mulțumim că ați ales pachetele de control medical corporativ (Check-up) Medpark.

Pentru desfășurarea eficientă a controlului medical și pentru corectitudinea rezultatelor investigațiilor este necesar să fiți informat despre următoarele:

  • Proba de sânge se prelevează de către personalul medical pe nemâncate. Până la recoltarea probei de sânge nu trebuie să consumați alimente, se permite doar consumul de apă.
  • Urina o recoltați la domiciliu, în recipient steril de la farmacie sau de la recepția laborator Medpark. Este recomandat sa recoltați prima urină de dimineață, sau, daca acest lucru nu este posibil, după minim 3 ore de la micțiunea din timpul nopții. Dacă din momentul colectării urinei până la transmiterea probei colectate la laboratorul Medpark trec mai mult de 2 ore, va rugăm să țineți recipientul cu urină la frigider.
  • Ecografia (USG) organelor abdominale. Până la efectuarea ecografiei (USG) nu trebuie să consumați alimente și evitați urinările frecvente (vezica urinară trebuie sa fie moderat plină).
  • Pentru confortul Dvs, vă rugăm să purtați haine și încălțăminte cât mai comode.