Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://www.medpark.md
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

Control medical „Corporativ Optim”

Control valabil și pentru angajații de vârstă tânără (18+). Permite evaluarea stării tuturor sistemelor organismului datorită numarului extins de analize de laborator. La fel sunt incluși factorii de risc ocupațional. Acest tip de check-up implică prezența minimă a angajatului în cadrul spitalului Medpark. Durata estimativă 5 ore.

Controlul medical include:

– Consultație medicină internă
– Consultație oftalmolog
– Electrocardiograma (ECG) 12 derivații în repaus
– Radiografia digitală a cutiei toracice
– ALAT (alanin-aminotransferaza)
– ASAT (aspartat-aminotransferaza)
– Calciu seric total și ionic
– Colesterol – HDL (lipoproteinele serice cu densitate înaltă)
– Colesterol – LDL (lipoproteinele serice cu densitate joasă)
– Colesterolul seric
– Creatinina serică
– Examen de urină
– Fierul seric (Fe)
– Glucoza serică
– Helicobacter pylori – antigen în materii fecale
– Hemoleucograma
– Magneziul seric (Mg)
– Proteina C reactivă (CRP)
– Trigliceridele serice
– Uree serică
– VSH

Preț: 4 095 lei

Ghidul pacientului – pregătirea pentru un Control Medical

Stimate pacient, Vă mulțumim că ați ales pachetele de control medical corporativ (Check-up) Medpark.

Pentru desfășurarea eficientă a controlului medical și pentru corectitudinea rezultatelor investigațiilor este necesar să fiți informat despre următoarele:

  • Proba de sânge se prelevează de către personalul medical pe nemâncate. Până la recoltarea probei de sânge nu trebuie să consumați alimente, se permite doar consumul de apă.
  • Urina o recoltați la domiciliu, în recipient steril de la farmacie sau de la recepția laborator Medpark. Este recomandat să recoltați prima urină de dimineață, sau, dacă acest lucru nu este posibil, după minim 3 ore de la micțiunea din timpul nopții. Dacă din momentul colectării urinei până la transmiterea probei colectate la laboratorul Medpark trec mai mult de 2 ore, vă rugăm să țineți recipientul cu urină la frigider.
  • Antigen Helicobacter Pylori din materii fecale. Se recoltează în recipient special de la farmacie (coprorecoltor fără mediu de transport). Testul nu necesita o pregătire prealabilă. Prelevarea se efectuează din scaunul proaspăt emis. Din materiile fecale se recoltează probele cu linguriţa coprorecoltorului, câte o porțiune de mărimea unei alune, din 3 locuri diferite ale bolului fecal sau 1-2 ml de materii fecale lichide. După recoltare, proba trebuie păstrata la frigider și transportată la laborator în maximum 24 de ore de la colectare. Dacă se depășește această perioadă, proba trebuie congelata la – 20°C.