Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://www.medpark.md
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

Prima embolizare de fibrom uterin, efectuată cu succes la Spitalul Internaţional Medpark

Noutăți
01 dec, 2014

În luna decembrie la Spitalul internațional Medpark a fost efectuată prima procedură de embolizare a fibromului uterin.

Realizarea este o premieră în domeniul medical privat din țara noastră.

Intervenția de embolizare a fibromului uterin se înscrie în seria de proceduri inovative, minim invazive, pe care Medpark le efectuează cu succes în Republica Moldova.

Embolizarea fibromului uterin a fost realizată de dr. Mihai Jr. Crețeanu, medic radiolog specializat în tehnici de radiologie intervențională, cu o vastă experiență internațională.

Dr. Mihai Jr. Crețeanu: „Suntem extrem de mulțumiți de rezultatele embolizării, iar procedura a decurs exact cum a fost planificată. Pacienta în vârstă de 42 de ani se simte foarte bine și este mulțumită. Chiar dacă pentru recuperare completă va fi nevoie de timp, procesul nu este dureros. Pacienta a fost externată aproape imediat și a revenit la modul ei obișnuit de viață. Acesta este unul dintre marile avantaje ale embolizării de fibrom uterin.”

La Spitalul Internaţional Medpark, prin metoda de embolizare a fibromului uterin, pacientele pot scăpa de tumoare într-o singură zi, fără durere şi fără cicatrice. În rezultatul intervenției, simptomele dispar, uterul rămâne intact, iar femeia își păstrează sau își recuperează capacitatea de a avea copii.

Despre Spitalul Internațional Medpark

Medpark este cel mai mare spital multidisciplinar privat din Republica Moldova. Conceput ca un centru de excelență,instituția dispune de o maternitate modernă, săli de operație ultradotate, policlinică, laborator propriu de analize șidepartament de imagistică, care oferă proceduri medicale de top. În cadrul instituției a fost creat un Centru de InfarctMiocardic – singurul centru privat de profil din țara noastră, în care se poate stabili cu precizie diagnosticul și aplica cel maieficient tratament pentru diferite afecțiuni ale inimii. De asemenea, Medpark oferă şansa de a deveni părinți cuplurilor cuprobleme de fertilitate, în cadrul Centrului deFertilizare In Vitro. Deschis 24/7, spitalul pune la dispoziția pacienților serviciiîn conformitate cu standardele de sănătate recunoscute în întreaga lume şi la un nivel de calitate similar cu cel al centrelormedicale consacrate pe piaţa internaţională. Toate serviciile medicale sunt oferite pe baza unei infrastructuri moderne şi aunei echipe medicale înalt calificate, care monitorizează încontinuu calitatea îngrijirii medicale, siguranţa şi satisfacţia pacienţilor.