Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://www.medpark.md
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

Poulo Osman

Aş dori să îmi exprim recunoştinţa pentru atitudinea și atenția de care am avut parte pe toată perioada de spitalizare la Spitalul Internațional Medpark, localizat în Chișinău. Doresc să aduc cele mai sincere mulțumiri întregii echipe condusă de dr. Daniela Ivanov, pentru amabilitatea si profesionalismul de care au dat dovadă atunci când m-am adresat la Spitalul Medpark cu probleme de inima.

De asemenea, aș dori să îmi exprim recunoștința și să felicit întreg personalul medical al departamentului de Cardiologie, care onorează numele de doctor și Jurământul lui Hipocrate, prin atitudinea lor profesională și comportamentul față de pacienți.

În special, aș dori să multumesc dnei Daniela Ivanov, un adevărat profesionist în ceea ce face, care prin prezenţa ei, îngrijirea și suportul moral inspiră încredere, liniște și siguranță.

Aș dori, de asemenea, să-mi exprim satisfacția și să felicit administraţia spitalului Medpark pentru crearea condițiilor de excepţie, de care am avut parte pe toată perioada de spitalizare.

În cele din urmă, aş dori să spun, fără excepție, Medpark se face remarcat datorită calităţii serviciilor medicale oferite, managementului și competența profesională de care dau dovadă.

Cele mai sincere şi profunde mulțumiri pentru tot ceea ce faceţi și pentru că le păstraţi oamenilor sănătatea.

2012