Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://www.medpark.md
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

Transplant de păr la Medpark

La Medpark aplicăm cea mai nouă și eficientă metodă de transplant de păr – extracţia unităţii foliculare (EUF), pentru a ajuta persoanele care suferă de căderea părului (alopecie) să-și recapete aspectul dorit. Avantajul metodei EUF este recuperarea rapidă și fără cicatrici, cu un aspect estetic superior. 

Cum are loc procedura?
 1. Procedura de transplant de păr prin metoda „Fir cu fir” se efectuează cu anestezie locală (pacientul este conștient pe toată durata procedurii).
 2. Utilizând un ac de mici dimensiuni, se colectează foliculii de păr din zona cefei, unul câte unul, fără a le fi afectată structura. Această zonă are o capacitate de regenerare mare și foliculii colectați se vor restabili în scurt timp.
 3. Se creează canale pentru firele ce urmează a fi transplantate.
 4. Se inserarează firele de păr în zona receptoare / a cheliei.

În funcţie de suprafaţa zonei de transplant, procedura EUF poate fi realizată într-o singură zi (timp de 3-6 ore) sau în două ședinţe.

Cât durează recuperarea?

După transplant pacientul poate reveni la activităţile de rutină chiar în următoarea zi. Zona donatoare se recuperează deschis, fără pansamente. Procedura nu lasă cicatrici, iar semnele vor dispărea în totalitate după 10-15 zile.

Firele de păr transplantate își păstrează caracteristicile naturale și vor crește normal în zona receptoare peste aproximativ 4-6 luni, iar rezultatele definitive pot fi apreciate peste aproximativ 1 an.

Părul transplantat poate fi tratat în mod obișnuit – coafat, vopsit etc.

Mituri despre transplantul de păr

Fiind un domeniu medical relativ nou, chirurgia transplantului de păr dă naștere multor mituri și preconcepții, pe care ne propunem să le combatem prin relatarea faptelor și dovezilor științifice. Echipa Medpark este convinsă că un pacient bine informat despre beneficiile și particularitățile procedurii se va bucura de rezultate extraordinare.

Iată ce ar trebui să știi despre transplantul de păr prin metoda revoluționară EUF (fir cu fir):

 • Foliculii care vor fi transplantați sunt extrași doar de la ceafa pacientului, deci nu este nevoie de donatori.
 • Nu există restricții de anotimp, transplantul de păr poate fi efectuat oricând în timpul anului.
 • Părul transplantat va cădea peste câteva săptămâni, dar foliculii rămân odată ce începe să crească din nou, firele vor rămâne în același loc și pot fi tratate ca părul obișnuit.
 • Rezultatele transplantului de păr prin metoda EUF sunt extrem de naturale, astfel încât nimeni nu-și va da seama că ai ales această procedură.
 • Părul poate fi transplantat nu doar pe scalp, se practică și proceduri de restaurare a bărbii sau a sprâncenelor prin aceeași metodă.
 • Transplantul de păr este o procedură dedicată atât bărbaților, cât și femeilor.
De ce să alegi transplantul de păr la Medpark?
 • procedură minim invazivă, fără incizii și fără cicatrici;
 • echipă internațională cu experiență vastă în domeniu;
 • echipamente și consumabile de cea mai înaltă calitate;
 • refacere rapidă după procedură – pacientul poate reveni la activitățile obișnuite a 2-a zi, iar semnele procedurii dispar în totalitate după 10-15 zile;
 • rezultatul este un aspect absolut natural;
 • acreditarea internațională Joint Commission International reprezintă cea mai înaltă recunoaștere la nivel mondial a siguranței și calității actului medical.
Consultația pentru transplant de păr este gratuită!

Pentru mai multă transparenţă, la Medpark chiar de la prima consultație fiecare pacient cunoaşte toate detaliile despre transplant, precum numărul firelor de păr ce urmează a fi implantate, ce fel de analize sunt necesare, preţul intervenţiei, cum să se pregătească de procedură EUF şi să obţină o programare instant.

Prețul unei operații de transplant de păr depinde de cantitatea firelor transplantate și se stabilește în funcţie de caracteristicile individuale.

Programează-te acum pentru o Consultație Gratuită la dr. Iulian Balan la tel. 022 40 00 40 (24/24) sau în Chat pe site.