Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://www.medpark.md
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

Sveatcenco Elina

Niciodată nu știm încotro ne duce ziua de Mâine!
Nu m-am gândit acum 2 luni în urma că în nebunia aceasta de pandemie voi ajunge acasă și mai ales pentru sănătatea Mamei mele! În urma cu doua luni am aflat că Mama trebuie să se opereze, iar eu am simțit în acel moment că nu pot sta pe loc și să nu fac nimic. Am luat avionul iar în doua zile am fost aici. Cu mult stres, emoții și disperare nu știam unde și la cine să o duc pe Mama că să fie în siguranță și pe mâini bune!
Dar bunul Dumnezeu ne-a adus în calea noastră un om cu Har mare ,care din prima ne-a inspirat încredere și siguranță. Domnul Doctor Chirurg Eugeniu Condrațchi mi-ați salvat Mama!
Până să vă cunoaștem ea nu vroia să se opereze, dar când v-a cunoscut la prima consultație, atât ei cât și mie ne-ați oferit 100% încredere, siguranță și profesionalism! Datorita Dvs Mama acum e bine iar eu am îndeplinit acesta misiune prin intermediul dvs să o pot convinge, vă mulțumesc din suflet pentru tot efortul și pentru grija care ați avut-o!
Mii de mulțumiri atât dvs cât și întregii echipe Medpark International Hospital care aveți grija de pacienți cu mult profesionalism și respect! SUNTEȚI DE NOTA 10! Acum pot pleca înapoi la 10.000km distanță, cu inima împăcată că mama este bine și rămâne pe mâini bune!
Și Da se poate și în plina pandemie, și Da exista oameni care ne pot salva viață! Nu fiți indiferenți de proporia voastră viață, luați atitudine imediat! După cum spune și Domnul Doctor Chirurg Eugeniu Condratchi ,,BOLI SUNT MULTE DAR SĂNĂTATEA E DOAR UNA,,