Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://www.medpark.md
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

Pascal Alina

Mulţumită colectivului formidabil de specialişti ai serviciului de maternitate am devenit mamicuţa unui bombonel de fetiţă.

Metodele şi condiţiile la nivelul superior au favorizat o naştere naturală relativ uşoară, fapt care mă va determina ca la următoarea sarcină să aleg echipa şi spitalul Dumneavoastră, Medpark.

Familia Pascal vă este recunoscătoare de crearea condiţiilor de talie internaţională la noi în ţară, moment care a dus la axarea nemijlocită asupra naşterii şi copilaşului ce a venit pe lume, grijile adiacente fiind preluate de către personalul bine pregătit şi mereu la nivel în orice clipă.

Datorită ghidării formidabile a D-nei Tatiana Nichitina actul de naştere a fost mai uşor şi undeva chiar plăcut. Posibilitatea de a fi din primele clipe cu copilaşul este cea mai plăcută şi ne-a ajutat de la început să creăm o relaţie de dragoste şi încredere. Eveniment ce a fost realizat de către personalul spitalului, serviciul maternitate care ne-a venit în ajutor ori de câte ori a fost nevoie de a diminua teama de a întreprinde măsuri sau comportament incorect în legătură cu îngrijirea pruncului ori a mea personală.

Condiţiile din cadrul spitalului şi cele din salon, în special, sunt la nivelul superior, fapt ce condiţionează afirmaţia precum că preţul serviciilor achitat este demn de serviciile oferite pacientului.

Noi, împreună cu micuţa Sofia, Vă urăm prosperare, dezvoltare şi acoperirea, în totalitate a pieţei serviciilor medicale private din Republica Moldova.

Mergeţi înainte cu paşi fermi şi fiţi cei mai buni dintre cei excelenţi !!!

2011