Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://www.medpark.md
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

Maşnic Andrei

Mă numesc Andrei Maşnic, 55 ani, medic-stomatolog.

În spitalul Medpark am suportat o intervenţie chirurgicală complicată la cord.

Dificultatea diagnozei m-a făcut să mă adresez la multe clinici din străinătate – România, Austria, Israel – de unde am primit refuzuri elegante…
Intervenţia realizată aici de echipa de medici în frunte cu d-ul Aureliu Bătrânac mi-a oferit şansa de a mă bucura de viaţă alături de oamenii dragi şi speranţa de a reveni la profesia iubită.

Ca profesionist, ce activez în domeniul medical de peste 30 ani, mi-i cunoscută sintagma (încă din anii studenţiei), conform căreia lucrătorii medicali se împart în trei categorii: din întîmplare, buni profesionişti şi de la Dumnezeu. Remarc cu toată responsabilitatea, că calitatea difinitorie a personalului este profesionalismul, iar printre medici sunt şi din cei de la Dumnezeu.

Simbioza dintre profesionalismul menţionat mai sus, tehnologia modernă, condiţiile civilizate, responsabilitatea sporită faţă de viaţa pacienţilor este cheia succesului acestei instituţii.

Stimaţi colegi, mi-aţi oferit posibilitatea de a lumina viața altora în continuare.
Vă doresc multă energie spirituală, fizică, intelectuală pentru ca să ardeţi în continuare, dăruind lumină celor ce au nevoie.

2011