Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://www.medpark.md
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

Liubovi Șubina

Din partea întregii familiei noastre, ne exprimăm sincere mulțumiri pentru profesionalismul înalt, munca eficientă și bineînțeles pentru sprijinul moral care ne-a fost oferit în timpul spitalizării la Medpark.

Mulțumim în mod deosebit lui Condrațchi Eugeniu, pentru munca depusă, bunătate, răbdare și atitudine excelentă a medicului fața de pacient, ceea ce era desigur necesar pentru noi în acel moment dificil. Am avut norocul să întâlnim anume un astfel de specialist, de ce suntem infinit de fericiți. De asemenea, suntem foarte recunoscători medicului chirurg Tîmbur Dragomir pentru acțiuni de urgență care au contribuit în continuare la îmbunătățirea stării noastre.

Mulțumiri enorme întregului personal medical al spitalului, pentru atitudinea sinceră și ajutorul calificat pe care l-am primit atât înainte cât și după operație.

Mulțumim anticipat pentru tratamentul suplimentar pe care trebuie să-l supunem și suntem încrezători într-o recuperare rapidă, deoarece am avut încredere în medicii demni.

Cu stimă, familia Șubin.