Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://www.medpark.md
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

Intepreta Karizma (Olga Fesenco)

Vreau să dau mai multe detalii despre naştere pentru că tot primesc mesaje cu întrebări. Fetele ma întreabă de medic, de condiţii, de faptul dacă se merită sau nu să alegi acest spital, ce medic am ales, etc.

Deci!!!!
Am născut la Medpark, medicul ce mi-a supravegheat şi sarcina şi naşterea este ANA JOSAN.
Deja este clar că, cel mai important într-o naştere sunt specialiştii care roiesc în jurul tău în timpul acelor ore de chin: medicul, moaşa, asistentele, ‘el PAPA’ :))) şi aşa mai departe. DAR foarte important este şi confortul ce îl merită şi îl necesită orice mamă dupa naştere. Eu m-am simţit ca la un hotel de 5 stele, unde am fost supravegheată, vizitată de medici şi încurajată în noul rol. (la fel hranită bine şi gustos =))) pentru mine şi asta contează)

Pe lângă specialiştii buni, care mi-au acordat mult timp în timpul travaliului şi m-au încurajat la orice pas al naşterii (m-am simţit de parcă numai eu nasc iînacel moment pe pământ şi doar grija mea o au :))) am primit şi condiţii excelente după naştere, ceea ce MERITĂ orice mămică!!!
Fetelor… Cele care aveţi dubii… Eu vă dau undă verde din propria experienţă! Mai intrebaţi, mai cercetaţi şi vă doresc la toate o naştere cât mai uşoară!

Mulţumesc mult atât specialiştilor ce au fost implicaţi direct cu naşterea cât şi la tot personalul spitalului Medpark International Hospital care roiesc zilnic pe coridoare.

Sursa: https://www.facebook.com/karizma.md

2015