Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://www.medpark.md
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

Familia Raiu

Stimată administraţie a spitalului «Medpark»,

Mai întâi de toate, vă mulţumesc foarte mult pentru crearea posibilităţii de a da naştere multa-şteptatului bebeluş în condiţii minunate, totul echipat cu tehnologii moderne şi uşor de utilizat.
În al doilea rând vreau să mulţumesc foarte mult, nici nu pot descrie în cuvinte, personalului medical al spitalului Medpark (în special maternităţii). Personal, ca la selecţie, este foarte prietenos, toţi profesionişti ai lucrului pe care îl fac şi sunt gata să te ajute în orice moment. Este uimitor modul în care aceste persoane combină profesionalismul cu calităţile umane, contactul cu ei o plăcere imensă şi recunoştinţă pentru tot ceea ce fac.
Sunt extrem de recunoscătoare întregului personal de la Medpark, în special Dnei Tatiana Nikitina fără ale cărei mâini magice, experienţă nepreţuită în obstetrică şi sprijin, nu cred că imediat după naştere aş fi simţit că vreau şi un al doilea copil.
La fel ca şi toţi ceilalţi, super-profesionişti: Mihai Stratulat, Vilena – anestezist, Elena – moaşă, Ala – pediatru, Silvia (cu care fetiţa mea în cele din urmă a adormit după o noapte fără somn pentru mine şi pentru ea), Dna Valentina … toţi m-au învăţat cum corect să ţin copilul în braţe, cum să o hrănesc şi să o întorc dintr-o parte în alta. Şi mulţi alţi oameni minunaţi care lucrează la această instituţie minunată. Al doilea copil îl voi naşte doar la Medpark, dar numai cu condiţia ca personalul să rămână acelaşi
Mult noroc şi numai bine !!!

2011