Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://www.medpark.md
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

Familia Calciu

În data de 17 ianuarie 2012 am născut multaşteptatul meu băieţel în cadrul Spitalului Medpark.

Spitalul a fost ales cu mult timp înaintea naşterii, principalele criterii fiind nu atât condiţiile de spitalizare oferite de instituţie (cu toate că şi acestea s-au dovedit a fi de importanţă majoră, dată fiind starea fizică a unei femei după naştere), dar mai degrabă competenţa personalului şi sentimentul de încredere prin garanţiile oferite la semnarea contractului.

Alegerea făcută, nici eu şi nici soţul nu am regretat-o nici o clipă. Naşterea a fost complicată – fătul era mare, plus la asta mai avea si o circulară de cordon în jurul gâtului. Aş dori să menţionez în mod deosebit lucrul extraordinar în echipă manifestat de către tot personalul medical, în frunte cu D-na Nichitina Tatiana, deciziile făcute de dumneaei au asigurat o naştere maximal de reuşită, ţinând cont de complicaţii. Îi voi fi mereu recunoscătoare dumneaei şi tuturor celor prezenţi la naştere pentru faptul că au făcut tot posibilul pentru a evita orice formă de traumatism la care ar fi putut duce această naştere complicată pentru copilul meu.

Am stat internată la Medpark aproape 4 zile. Tot acest timp am avut parte de o atmosferă c are mai degrabă seamănă cu cea a unui hotel decât a unui spital: condiţiile de cazare excelente, mâncarea gustoasă, personalul mereu amabil şi zâmbitor, simţeam că oricine din ei este gata să îmi vină în ajutor în orice clipă a zilei sau nopţii. Astfel, acest spital a transformat o experienţă profund de grea în una cât se poate de pozitivă.

Vă mulţumim din suflet pentru tot, în special pentru minunea sănătoasă pe care o avem alături.

2012