Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://www.medpark.md
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

Elena Sîrbu

Demult doream sa scriu această postare. Nu găseam momentul potrivit. Dar e știut că nimic nu e întâmplător, și toate își au timpul lor.
Iată și ziua potrivită. Ziua când vreau sa vin cu un mesaj de recunoștință și mulțumire pentru omul care pot sa spun că mi-a salvat viața . Un om cu mâini de aur și suflet cald, în care din prima clipă am avut 100% încredere că va fi bine. Știam la ce merg pentru că am mai avut experiența în altă parte , doar că nu prea plăcuta. Dar eram încrezută că de data asta o sa fie bine. Așa și a fost. La fel și după, ma încurajat, ma îndrumat mai departe spre alți specialiști la fel de buni.

Domnul Eugeniu Condratchi. Mulțumesc din suflet pentru tot ce ați făcut pentru mine. Vreau în aceasta zi când sărbătorim ziua lucrătorilor medicali sa vă doresc multă sănătate, răbdare, succes. Să continuați ceea ce faceți , pentru că avem nevoie de profesioniști că dumneavoastră. Pace și liniște în familie. Mulțumesc încă o dată.
(Dumnealui are și o emisiune , și de fiecare data spun cu mândrie că dumnealui este medicul care mă operat)
Mulțumesc tuturor personalului de acolo . Pentru amabilitate, pentru grija că de propriul copil. Sănătate multă și recunoștință pacienților nu doar în aceasta zi. Pentru că meritați!