Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://www.medpark.md
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

Crucerescu Ala

„Am căutat foarte mult timp medicul potrivit, am încercat diferite tratamente, dar din păcate nu primeam rezultatul dorit. Ajutorul a venit abia după ce am decis să mergem la Medpark, acolo unde am întâlnit-o pe doamna Cristina Mihăilă , doctorul care ne-a salvat. Deja suntem pacienți fideli în special după ce a reușit să-mi trateze soțul care de 10 ani căuta soluții pentru a-și rezolva problema de sănătate. Mereu venim la dumneaei pentru asistență medicală. Tot doamna Mihăilă a fost cea care ne-a ajutat să rezolvăm cazul băiatului nostru mai mic. În situația lui au fost depistați adenoizi și am fost nevoiți să recurgem la tratamentul chirurgical.

De data aceasta am revenit cu Laura, fata mai mare și deja ne bucurăm că am scăpat de aceeași problemă care de mult timp ne deranja. Cred că este un mare noroc să o găsim în echipa Spitalului Internațional Medpark pe medicul Cristina Mihăilă. Este un profesionist desăvârșit, foarte atentă la detalii, dar și un om cu suflet mare. Cred că aceste calități sunt importante în orice domeniu, în special atunci când vorbim despre medicină.

Vă mulțumim pentru grija față de copiii mei! Am avut încredere în această instituție, iar rezultatul a fost pe măsura așteptărilor noastre! Aici vom reveni cu drag ori de câte ori vom avea nevoie.”

Ala, mama Laurei