Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://www.medpark.md
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

Medpark acasă – asistență medicală la domiciliu

Spitalul Internațional Medpark vine mai aproape de pacienții săi prin noul serviciu de asistență medicală la domiciliu. Astfel, persoanele aflate în perioada de reabilitare, care nu au posibilitatea să se deplaseze sau care doresc să evite vizitele la spital, pot solicita echipa “Medpark Acasă”.

Evaluări și îngrijiri medicale de calitate, în confortul casei tale

“Medpark Acasă” este o parte componentă a serviciilor medicale oferite de Spitalul Internațional Medpark, respectând aceleași principii și exigențe de calitate. Echipa “Medpark Acasă” este alcătuită din asistente medicale, moașe, kinetoterapeut, care pot oferi suport medical pentru problemele cronice și acute de sănătate, care nu reprezintă o urgență medicală.

Pentru copii
  • Recoltarea analizelor de laborator
  • Administrarea tratamentelor prescrise la indicația medicilor Medpark
Pentru maturi
  • Recoltarea analizelor de laborator
  • Administrarea tratamentelor prescrise la indicația medicilor Medpark: injecţie intradermică/ intravenoasă / subcutanată, montare branulă, perfuzii
  • Îngrijiri la domiciliu: clister evacuator/terapeutic, îngrijirea colostomiei, tratament escarii, cateterizarea vezicii urinare, înlăturararea cateterului și spălarea port cateterului, montare branulă etc.
  • Reabilitare post-operatorie: îngrijirea plăgilor post-operatorii, kinetoterapie
Pentru mamă și bebeluș
  • Consultanță în alăptare
  • Tratamentul lactostazei

Toate rezultatele investigațiilor și consultațiilor oferite la domiciliu sunt înregistrate în baza informațională a spitalului și personalul medical dispune de acces în timp real la profilul și istoricul pacientului, în caz de necesitate.

Serviciile medicale la domiciliu se prestează doar în bază de programare prealabilă, conform indicației medicului “Medpark Acasă” și nu fac parte din asistența medicală de urgență. De acestea pot beneficia locuitorii mun. Chișinău, atât pacienți Medpark, cât și pacienți noi.

Pentru detalii și programări contactează-ne la tel. 078 42 00 42 (disponibil luni-vineri, 8.00 – 16.00).