Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://www.medpark.md
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

Chirurgie estetică, plastică şi reparatorie

Datorită performanţelor chirurgiei estetice, plastice și reconstructive, acum poate fi corectată orice imperfecţiune a corpului pentru a obţine aspectul pe care ţi-l doreşti.

Alături de tehnica de executare și experienţă, chirurgia estetică este deosebită prin latura sa artistică. Este nevoie de talent, viziune, meticulozitate și perfecționism, pe care echipa noastră de chirurgi plasticieni au obţinut-o din pasiune şi studiu intens. Au o formare internaţională şi sunt atenţi la tot ce este mai nou în domeniu, pentru a oferi pacienților servicii de cea mai înaltă calitate.

Atenţi la dorinţele și preocupările pacientului, folosim cele mai noi tehnici și echipamente, pentru ca schimbările de aspect să se producă fără durere, cu urme cât mai puţin vizibile, iar rezultatul obţinut să e cel așteptat, în totală armonie cu restul corpului.

Remodelare corporală

​Chirurgia de conturare este calea de a obţine o siluetă atrăgătoare și bine definită, iar Medpark te ajută să te bucuri de un corp armonios.​

Chirurgia sânilor

Progresul în domeniul chirurgiei sânilor permite să scapi de disconfortul fizic şi emoţional atunci când sânii şi-au pierdut elasticitatea și forma sub presiunea timpului, a sarcinilor, alăptării și fluctuaţiilor de greutate. Poţi să ai mărimea pe care ţi-o doreşti, iar disproporţiile pot fi corectate. ​

Estetică facială

Utilizând cele mai noi tehnici în domeniu, la Medpark oferim soluţii individualizate de întinerire și perfecţionare a frumuseţii naturale, pentru ca să îţi recapeţi aspectul proaspăt și sănătos al chipului sau să obţii un profil mai bine definit.

Proceduri cosmetice:
Alte servicii:
  • Chirurgia estetică intimă;
  • Chirurgia reparatorie a defectelor postoperatorii şi a rănilor posttraumatice;
  • Asistenţă chirurgicală estetică, plastică şi reparatorie de urgenţă.