Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://www.medpark.md
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

Rinoplastia

Rinoplastia este intervenţia de corectare a formei nasului, care permite schimbarea mărimii, lăţimii, poziţiei vârfului nasului, a profilului nazal și a oricăror asimetrii sau deviaţii. Chirurgii plasticieni Medpark te vor ajuta să ai forma dorită a nasului în armonie cu faţa, iar dacă este necesar se poate efectua corecţia funcţiilor respiratorii.

 

 

Intervenţia:

Durata medie a intervenţiei este de o oră și se efectuează cu anestezie generală. La Medpark, de regulă, se aplică metoda închisă, prin care inciziile sunt ascunse în interiorul cavităţii nazale și se obţine un rezultat estetic superior. Principalele etape ale operaţiei sunt remodelarea structurilor piramidei nazale, septoplastia, reducerea cornetelor nazale inferioare (după necesitate) și închiderea liniilor de incizie cu suturi absorbabile.

Un factor semnificativ care contribuie la confortul pacientului și reducerea echimozelor este folosirea splinturilor din silicon în detrimentul tamponării cu tifon. Acestea sprijină structurile cartilaginoase ale nasului timp de o săptămână, după care sunt înlăturate ușor și fără durere. Suportul extern este oferit de atela de plastic individualizată, care se aplică pentru o săptămână.

Recuperarea:

Pacienţii pot pleca acasă a doua zi. Edemul postoperator iniţial și inflamaţia vor ceda semnificativ în primele săptămâni, dar aspectul definitiv poate fi observat, în medie, la 1 an după rinoplastie.

Rinoplastia este cea mai populară intervenție plastică la nivel global!

De ce să alegi Chirurgia Plastică Medpark:
  • Echipă internațională de chirurgi: Dr. Ercan Karacaoglu, Dr. Iulian Balan, Dr. Andrei Petakh
  • Medici cu experiență foarte vastă în domeniul chirurgiei plastice, care sunt la curent cu cele mai actuale tehnici
  • Săli chirurgicale ultramoderne, dotate cu echipamente performante
  • Utilizarea consumabilelor, implanturilor și medicamentelor de cea mai înaltă calitate
  • Efectuarea intervențiilor conform standardelor internaționale
  • Siguranța și calitatea actului medical sunt garantate de acreditarea Joint Commission International – cea mai înaltă acreditare la nivel mondial în acest sens.

Pentru mai multe informații despre intervențiile chirurgicale efectuate la Medpark accesează Chirurgie estetică, plastică și reparatorie.
Programează-te acum pentru o consultație la Chirurgul Plastician Medpark Iulian Balan la tel. (+373) 22 40 00 40.