Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://www.medpark.md
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

Spitalul Internațional Medpark, premiat la București pentru performanță

Noutăți
09 dec, 2014

Perfomanțele atinse de Spitalul Internațional Medpark au fost recunoscute și peste hotarele țării, prin acordarea „Premiului de Excelență pentru Management Performant Privat”.

Premierea a avut loc pe data de 9 decembrie 2014, la București, România, în cadrul ediției a II-a a Galei Medical Manager, eveniment care și-a propus să evidenţieze eforturile şi profesionalismul principalilor actori ai sistemului medical.

La Gala Medical Manager au participat reputați medici, cercetători și manageri în domeniul sănătății, reprezentanți ai Comisiei Naționale de Acreditare a Spitalelor (CoNAS) și reprezentanți ai comisiilor pentru sănătate din Parlamentul Romaniei. Medpark a fost premiat alături de cele mai apreciate instituții medicale private și publice din România, trofeele fiind decernate de dr. Vasile Cepoi, președintele CoNAS.

Olga Șchiopu, director medical Medpark: „Între Medpark și colegii din România există relații strânse de colaborare, atât la nivel științific, prin participarea la conferințe și schimb de experiență, cât și la nivel practic, prin stagieri și chiar unii dintre colaboratorii spitalului nostru sunt de peste Prut. Reputația Medpark peste hotare se datorează și numeroșilor pacienți care aleg să vină în țara noastră pentru a primi tratamentul necesar la Medpark, în cele mai bune condiții. Premiul de Excelență care ne-a fost oferit confirmă calitatea serviciilor medicale prestate la Medpark și faptul că acestea ating sau chiar depășesc nivelul celor mai performante instituții medicale din Uniunea Europeană.”

Performanțele Spitalului Internațional Medpark au fost apreciate și anterior cu distincții naționale și internaționale. Astfel Medpark este singurul spital privat din regiune care a primit acreditarea Joint Comission International (JCI), cel mai apreciat standard internațional în sistemul de sănătate la nivel mondial. În baza acestei acreditări, spitalul este supus constant unui control extern, cu scopul de a asigura îmbunătățirea permanentă a calității serviciilor medicale din cadrul spitalului, siguranța pacienților și a personalului medical.

Fiind un centru medical multidisciplinar, Medpark reuneşte sub acelaşi acoperiş toată infrastructura necesară pentru investigarea, diagnosticarea, tratamentul şi recuperarea pacienţilor. Centrele de excelență dezvoltate în cadrul Medpark, cum ar fi Centrul de Infarct Miocardic, Centrul de Fertilizare In Vitro și cea mai performantă maternitate din țară, precum și celelalte departamente Medpark sunt dotate cu echipamente ultramoderne, pentru a oferi diagnostice sigure și tratamente eficiente.