Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://www.medpark.md
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

Primii copii născuţi prin fertilizare in vitro la Medpark perfect sănătoși

Noutăți
01 dec, 2013

Premieră fericită la Spitalul Internaţional Medpark, unde au venit pe lume primii copii născuți prin fertilizare in vitro.

Ludmila Zlatovcen, mămica: “După încercări care au durat mai mult de 2 ani, ne gândeam deja să mergem la un spital de peste hotare. Din fericire, am aflat că fertilizarea in vitro este posibilă la Medpark. Desigur, ne doream ca minunea să se întâmple cât mai repede și să fie cu succes. Așa a şi fost. După câteva luni, am primit vestea îmbucurătoare și sub supravegherea atentă pe întreaga durată a sarcinii a medicilor de la Medpark, acum suntem părinţii fericiţi a doi băieţei frumoși și sănătoși.”

15% din tinerii căsătoriți nu reușesc să conceapă copii. La Medpark, care deține la moment cele mai noi tehnologii de reproducere asistată din țară, specialiștii își propun să reducă această statistică tristă.

Diana Al Faraj, medic ginecolog-obstetrician, Medpark: „În astfel de cazuri este foarte important să te adresezi din start la un specialist bun. De aceasta depinde nu doar rezultatul, dar și ceea ce favorizează cel mai mult obţinerea acestuia – menţinerea în viitorii părinţi a optimismului pe tot parcursul investigaţiilor și tratamentului și a încrederii că finalul va fi unul fericit. La Medpark suntem pregătiţi și avem tot echipamentul necesar pentru a repeta succesul obţinut și cu alte cupluri care își doresc atât de mult copii.”

Serviciile Medpark pentru stimularea fertilității includ tratamente de bază, metode speciale pentru instalarea sarcinii, dar și monitorizare specializată pe întreaga durată a gravidității și după nașterea bebelușilor. De asemenea, Medpark pune la dispoziţia beneficiarilor săi o infrastructură ultramodernă, experţi cu o pregătire internaţională, precum şi un spectru extins de servicii medicale.

Spitalul Internaţional Medpark este unicul spital din regiune (Moldova, Ucraina, Rusia, România), care a fost acreditat JCI, ceea ce presupune că toate serviciile acestei instituţii medicale sunt de o calitate înaltă şi corespund standardelor medicale internaţionale.