Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://www.medpark.md
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

Medpark Baby Fest 2017 – sărbătoarea copiilor născuți la Medpark și a prietenilor lor!

Maternitate
08 dec, 2017

Spitalul Internațional „Medpark” a organizat a III ediție de „Baby Fest”!

Medpark sărbătorește copilăria în cadrul sărbătorii dedicate tuturor copiilor născuți la Medpark și prietenilor acestora!

Zeci de micuți au avut parte de clipe de neuitat la cea de-a 3-a ediție a „Baby Fest 2017”, care este considerată o zi de naștere comună a peste 3000 de copii născuți la Medpark.

Olga Șchiopu, Director General Medpark: „Copiii sunt florile vieții. Pentru ei trăim, pentru ei facem activități în fiecare zi. Celebrăm astăzi copilăria, celebrăm toți copiii care s-au născut la Medpark, îi iubim și dorim să facem lumea cât mai colorată și frumoasă pentru ei”.

La această sărbătoare micuții s-au transformat în eroii din poveștile îndrăgite și s-au distrat cât i-au ținut puterile. Au avut parte de clipe magice alături de animatori și au participat la diverse concursuri. De data aceasta tematica evenimentului a fost Laboratorul Magic. Copiii, ajutați de doctorul Medpark și asistenta sa, au descoperit formula zăpezii și au văzut primii fulgi de nea din acest an.

Natalia, mamă care a născut la Medpark: „Ne simțim foarte bine. Copiii, de asemenea. Suntem invitați în fiecare an de către Medpark și vrem să le mulțumim pe această cale, să mai facă așa gen de petreceri.”

Vadim, tatăl unui copil născut la Medpark: „Suntem foarte mulțumiți de această sărbătoare, este foarte frumos, ne distrăm bine.”

Programul complex al evenimentului a inclus ateliere, jocuri, concursuri și multe alte distracții. Toți cei prezenți la Baby Fest au fost înscriși la tombolă, la care 8 dintre cei mai norocoși s-au ales cu câte un set de constructor Lego. Ceilalți invitați deasemenea au plecat acasă cu surprize și cadouri pe care le-au primit participând la diferite jocuri și concursuri.

Natalia, mamă care a născut la Medpark: „Este vesel și interesant. Copiilor le place, cadouri, concursuri, este o idee forte bună”.

 

Medpark este locul unde poți beneficia de orice tip de serviciu. La Maternitatea Medpark, orice viitoare mămică este tratată individual și cu grijă, deoarece aici găsește totul pentru o sarcină și o naștere sigură: o echipă de medici profesioniști, serviciul de monitorizare a sarcinii, pachete de naștere și programe educaționale pentru părinți.

Bebelușii doresc să se nască la Medpark!