Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://www.medpark.md
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

Lecție de sănătate pentru cei mici la Medpark

Noutăți
01 aug, 2014

Spitalul Internațional Medpark a fost vizitat din nou de circa 20 de elevi din cadrul Centrului Educațional „Ingenium”.

Copiii, cu vârste între 6 și 10 ani, și-au dorit să afle mai multe despre sănătate și igienă, acest lucru fiind posibil datorită campaniei Medpark „Sunt sănătos, cresc frumos!”

Pentru început, elevii au vizitat Secția de Pediatrie a Spitalului, unde Doamna Doctor Liliana Vișnevschi-Rusnac, medic pediatru de categoria I, a satistfăcut curiozitățile celor mici și le-a răspuns clar la toate întrebările. Aici copiii au aflat cum trebuie să se comporte atunci când fac o vizită medicului pediatru, dar și cum pot fi ajutați de acesta.

„Este foarte important ca cei mici să fie informați, să știe că pot apela la sfatul medicului oricând și că trebuie să aibă grijă de propria sănătate încă de la cea mai fragedă vârstă”, a relatat Doamna Doctor Liliana Vișnevschi-Rusnac.

A urmat o excursie în incinta Spitalului, iar elevii au înțeles că nu au motive de frică atunci când merg la medic și că doctorii sunt prietenii lor.

Spre final, micuții de la „Ingenium” au ajuns în sala de conferințe, acolo unde au avut parte de o lecție importantă și interesantă despre igiena personală, dar și despre un mod sănătos de viață.

„Trebuie să mâncăm cât mai multe fructe și legume și să facem sport ca să fim sănătoși. Mi-a plăcut foarte mult excursia la Medpark și am aflat foarte multe lucruri noi”, a mărturisit unul dintre vizitatori.

La final, toți copiii au primit cadouri din partea Spitalului Internațional Medpark.

Campania „Sunt sănătos, cresc frumos!” a fost iniţiată în anul 2012 de Spitalul Internaţional Medpark şi are drept scop conştientizarea importanţei igienei în rândul elevilor. De la începutul campaniei circa 800 de copii au fost instruiți de specialiștii Medpark cu privire la regulile unei vieți sănătoase.

Prin astfel de acțiuni Spitalul Internațional Medpark își reconfirmă statutul de companie social-responsabilă, care susține și promovează modul sănătos de viață în rândul cetățenilor Republicii Moldova de toate vârstele.