Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://www.medpark.md
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

Invitație la expoziția fotografică CANCER. VIAȚĂ

Noutăți
19 iun, 2022

Unii oameni au (ne)șansa de a trăi 2 vieți complet diferite: una – până la aflarea diagnosticului, iar alta – după eliberarea de cancer.

Pentru a ținti eficient cancerul sunt necesare nu doar investigații de înaltă performanță și o infrastructură completă de tratament, ci, mai ales, specialiști competenți și dedicați, care să facă echipă cu pacienții și să lucreze împreună pentru un rezultat pozitiv. Într-un tandem alimentat de profesionalism, inovație, susținere, forță spirituală și muncă în echipă, medicii și pacienții lor reușesc să creioneze istorii de viață și putere.

Vino la expoziția fotografică CANCER VIAȚĂ, unde vei cunoaște 8 medici și pacienți care au făcut echipă pentru a lăsa cancerul în trecut. Traseul nu este simplu: necesită multă responsabilitate, disciplină, motivație și încredere în viitor, iar fiecare progres este o mică victorie.

Vei putea descoperi fiecare poveste de CANCER VIAȚĂ din spatele pozelor, prin scanarea codului QR de pe imagini.

  • Unde: Centrul Comercial „Shopping MallDova”, intrarea centrală
  • Când: 19 iunie – 10 iulie 2022
  • Fotograf: Alex Iordache

După cancer, fericirea de a trăi aici și acum, de a savura fiecare răsărit de soare și de a te bucura de fiecare strop de ploaie nu are grad de comparație.

Istoriile sunt diferite, dar miza este aceeași – VIAȚA.

Cu admirație pentru pacienți,
Cu recunoștință pentru lucrătorii medicali,
Cu încredere în medicina viitorului,
Echipa Medpark