Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://www.medpark.md
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

A 2-a opinie medicală de la specialiști de talie internațională pentru pacienții cu cancer pulmonar

Noutăți
20 iul, 2021

Pe data de 13 august Spitalul Internațional Medpark a invitat 2 colegi cu vastă experiență în tratamentul tumorilor pulmonare, care vor oferi consultații gratuite și o a doua opinie medicală:

  • Prof. Dr. Altan Kir, chirurg toracic, cu pregătire la Universitatea de medicină din Turcia, cu numeroase specializări în oncologie din Marea Britanie și SUA, membru al celor mai prestigioase asociații oncologice la nivel mondial.
  • Dr. Sinan Karaaslan, oncolog medical cu peste 25 de ani experiență în tratamentul cancerului și  membru activ al mai multor societăți academice naționale și internaționale precum: Asociația Medicală Turcă, Societatea turcească a medicilor oncologi, Societatea turcă pentru studiul cancerului pulmonar.

Ambii medici fac parte din echipa oncologică a spitalului Anadolu din Turcia, afiliat spitalului american de top John Hopkins – Centru de Excelență în Sănătate care ocupă locul 4 la nivel global în topul spitalelor cu cea mai avansată tehnologie în radioterapia oncologică, medicina nucleară, transplantul de măduvă, chirurgia robotică și alte domenii.

Consultațiile gratuite vor avea loc la:

  • Data de 13 august
  • Spitalul Internațional Medpark, Chișinău, str. Andrei Doga 24
Consultațiile se vor efectua în limita locurilor disponibile. Pentru detalii și programări, contactează-ne la tel. 079 774 033, disponibil luni-vineri, 9.00-17.00.

Nu există hotare pentru sănătate!