Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://www.medpark.md
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

Liposculptura

În cadrul acestei intervenţii, chirurgul plastician, asemenea unui sculptor, va combina liposcuţia cu lipofillingul pentru obţinerea unei forme cât mai plăcute și armonioase a corpului. Astfel, poate fi eliminat excesul de grăsime din zonele problematice (abdomen, șolduri, coapse, spate sau alte zone ale corpului) și ulterior, cu aceeași grăsime prelucrată, pot fi remodelate alte părţi ale corpului.

Intervenţia:

Prin puncţii mici grăsimea este spartă și aspirată. La Medpark utilizăm cea mai performantă metodă — „lipoaspiraţia umedă”. Această procedură implică introducerea unei soluţii izotonice, astfel încât pierderile de lichide și sângerarea sunt minime. Ulterior grăsimea preluată se prelucrează și se introduce în zonele care necesită modelare. Durata intervenţiei variază, în funcţie de aria supusă lipoaspiraţiei,
de la 1 la 2 ore. Anestezia poate fi locală sau generală.

Recuperarea:

Umflăturile și echimozele trec timp de 2 săptămâni, iar aspectul definitiv se conturează treptat în decursul primelor luni. Dieta în această perioadă este una normală, cu mișcare și eforturi moderate. În cazul respectării recomandărilor medicului, rezultatele lipoaspiraţiei sunt stabile și de durată.

De ce să alegi Chirurgia Plastică Medpark:
  • Echipă internațională de chirurgi: Dr. Ercan Karacaoglu, Dr. Iulian Balan, Dr. Andrei Petakh
  • Medici cu experiență foarte vastă în domeniul chirurgiei plastice, care sunt la curent cu cele mai actuale tehnici
  • Săli chirurgicale ultramoderne, dotate cu echipamente performante
  • Utilizarea consumabilelor, implanturilor și medicamentelor de cea mai înaltă calitate
  • Efectuarea intervențiilor conform standardelor internaționale
  • Siguranța și calitatea actului medical sunt garantate de acreditarea Joint Commission International – cea mai înaltă acreditare la nivel mondial în acest sens.

Pentru mai multe informații despre intervențiile chirurgicale efectuate la Medpark accesează Chirurgie estetică, plastică și reparatorie.
Programează-te acum pentru o consultație la Chirurgul Plastician Medpark Iulian Balan la tel. (+373) 22 40 00 40.