Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://www.medpark.md
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

Cunoaște-ți medicul: Liliana Vişnevschi-Rusnac

Pediatrie
07 aug, 2015

Doctoriţa copilului tău – Liliana Vişnevschi-Rusnac

Medic pediatru categoria superioară

Este unul din cei 10 medici din Moldova cu studii post-rezidenţiale în pneumologie pediatrică. Acest fapt îi determină anual pe cca 2500 de părinţi să-i ceară ajutorul profesional atunci când micuţii se îmbolnăvesc. Profesionalismul său, dar mai ales dedicaţia pentru ceea ce face, a fost apreciată de către Ministerul Sănătăţii prin conferirea categoriei I de specialitate. A dobândit o experienţă clinico-ştiinţifică de invidiat în domeniul pneumologiei şi astmului pediatric, iar aceasta înseamnă, în primul rând, copii mai sănătoşi.

În cei 9 ani de experienţă medicală a urmat diverse cursuri de perfecţionare şi a efectuat diverse stagii naţionale şi internaţionale. Printre acestea se numără „Managementul TBC, Strategia DOTS” (2008), „Congresul Europedriatics 2009”, Moscova, Cursurile „Urgențe Pediatrice” (2009), Republica Moldova, Conferinţa de pediatrie (2014), Bucureşti.

Şi-a împărtăşit experienţa şi cunoştinţele în pediatrie colegilor din România, la Congresul de Alergologie si Imunologie Clinica din Târgul Mureş, unde, în 2007, a fost invitată să povestească despre experienţa sa. Este un succes spre care a tins de când a absolvit facultatea Medicină Generală a USMF „Nicolae Testemiţanu” şi rezidenţiatul în Pediatrie şi Pneumologie pediatrică.

Pe lângă activitatea sa de la Medpark, Liliana Vişnevschi se implică şi în educaţia medicală a societăţii. Participarea sa în proiectul „Sunt sănătos, cresc frumos” este doar un exemplu în acest sens. Doctorul Liliana Vişnevschi-Rusnac a activat şi în cadrul Şcolii copilului cu astm.

Doctorul Liliana Vişnevschi-Rusnac este un profesionist în continuă creştere. Iar cunoaşterea limbilor română, rusă, engleză şi franceză o ajută să studieze lucrările ştiinţifice ale colegilor din alte ţări şi să aplice cele mai performante metode și practici. Şi asta pentru că vrea cu tot dinadinsul ca şi în Moldova medicina să fie prietenoasă copiilor.

(publicat 2015)