Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://www.medpark.md
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

Jos pălăria! Mituri și curiozități despre transplantul de păr

Chirurgie estetică, plastică şi reparatorie
17 mai, 2016

Ți-ai dori să scapi de chelie, să arăți mai tânăr și să-ți recapeți încrederea în sine, dar nu ești sigur că transplantul de păr ar fi o soluție?

Fiind un domeniu medical relativ nou, chirurgia transplantului de păr dă naștere multor mituri și preconcepții, pe care ne propunem să le combatem prin relatarea faptelor și dovezilor științifice.

Echipa Medpark este convinsă că un pacient bine informat despre beneficiile și particularitățile procedurii se va bucura de rezultate extraordinare.

Iată ce ar trebui să știi despre transplantul de păr prin metoda revoluționară EUF (fir cu fir), exclusiv la Mepark:
  1. Foliculii care vor fi trasplantați sunt extrași doar de la ceafa pacientului, deci nu este nevoie de donatori.
  2. Nu există restricții de anotimp, transplantul de păr poate fi efectuat oricând în timpul anului.
  3. Părul transplantat va cădea peste câteva săptămâni, dar foliculii rămân odată ce începe să crească din nou, firele vor rămâne în același loc și pot fi tratate ca părul obișnuit.
  4. Rezultatele transplantului de păr prin metoda EUF sunt extrem de naturale, astfel încât nimeni nu-și va da seama că ai ales această procedură.
  5. Părul poate fi transplantat nu doar pe scalp, se practică și proceduri de restaurare a bărbii sau a sprâncenelor prin aceeași metodă.
  6. Transplantul de păr este o procedură dedicată atât bărbaților, cât și femeilor.
  7. Firele de păr nu pot fi transplantate în zone traumate anterior: cicatrici, arsuri etc.
  8. Transplantul se realizează cu anestezie locală, fără riscuri suplimentare.
  9. Procedura este minim invazivă, ceea ce presupune un timp scurt de recuperare: fără spitalizare, timp de 3-4 ore, îngrijire specială la domiciliu – 3-5 zile, spălare zilnică obligatorie cu șampon special – 2 săptămâni, după care pacientul își poate relua modul obișnuit de viață.

Prețul intervenției depinde de volum (unități foliculare transferate), particularitățile fiziologice și forma dorită de pacient. Estimarea de preț se face doar în urma consultației profesioniste la Medpark.

Specialiştii noştri te vor ajuta să îți recăpeți încrederea în sine, să scapi de complexe și să îți schimbi viaţa în bine. Pentru programări: (+373 22) 40 00 40