Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://www.medpark.md
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

Ce este Tomografia Computerizată

Tomografie computerizată de ultimă generație la Medpark, cu doza redusă de radiație și precizie maximă

Tomografia computerizată este destinată investigării unei game foarte largi de afecțiuni, cum sunt cele oncologice, neurologice, cardiovasculare, locomotorii, ale organelor interne ș.a. De aceea, atât producătorii de echipamente, cât și imagiștii se orientează spre stabilirea cât mai exactă a tipului de scanare necesar pentru investigarea fiecărei probleme în parte. Pentru aceasta noile aparate dispun de un sistem computerizat avansat, care permite setarea tuturor caracteristicilor necesare.

Pentru că diagnosticul corect stă la baza oricărui tratament, precizia investigațiilor poate fi crucială în anumite cazuri. Tehnologia Revolution EVO vine să ofere o calitate excepțională a imaginilor și posibilitatea reconstrucției structurilor anatomice în volum, în cele mai mici detalii. Rezoluția imaginilor a fost îmbunătățită cu până la 20% față de tehnologia GE anterioară, ajungând acum la o precizie de 0,28 mm.

Expunere mai redusă la radiații

Scopul tehnologiilor moderne este optimizarea la maxim a cantității de radiație, raportată la calitatea imaginilor obținute. Pentru obținerea acestei performanțe, noul aparat de tomografie computerizată vine cu  mai multe îmbunătățiri:

  • Calcularea și adaptarea dozei de raze X necesară pentru fiecare caz în parte;
  • Mărirea vitezei de scanare și, respectiv, reducerea timpului de expunere a pacientului;
  • Focalizarea mai bună asupra organului investigat datorită tubului cu raze X Performix 40* Plus.
  • Totodată, viteza înaltă de scanare reduce impactul mișcării corpului sau organelor asupra clarității imaginilor și în anumite cazuri poate fi evitată necesitatea sedării pacientului.

Echipa de imagistică medicală Medpark a participat la numeroase instruiri pentru a putea exploata la maxim tot spectrul de opțiuni și posibilități ale tomografiei computerizate.

Pentru detalii și programări contactează-ne la tel. 022 40 00 40 (disponibil 24/7) sau accesează www.medpark.md.