Panfil Andrei

Panfil Andrei

Panfil Andrei

Medic otorinolaringolog, categoria I (full-time Medpark)

Studii:

Studii postuniversitare prin rezidenţiat la Catedra Otorinolaringologie a Universităţii de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu” la Spitalul Clinic Republican; 

Clinica ORL a Spitalului Republican de Copii „E. Coţaga”; clinica ORL a Spitalului Municipal „Sf. Treime”

2006: Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu” 

Experienţă profesională:

2012-prezent: medic ORL, Spitalul Internațional Medpark
​Spitalul Clinic Republican 
Centrul Curativ-Profilactic şi Expertiză Medico-Militară a DTC

Traininguri:

2015: Curs chirurgie endoscopică ORL cu chirurgia Hands on, Spitalul Sf. Maria, Bucureşti, România

2013: Chirurgie Endoscopică ORL, Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila", IFACF "Dorin Hociota", Bucureşti, România

Domenii de interes profesional: Rinologie, faringologie

Activitate ştiinţifică: Peste 15 lucrări ştiinţifice publicate în reviste naţionale şi internaţionale

​Membru al:

Societăţii Române de Rinologie

Limbi cunoascute: Romana, Rusa; Engleza 


Noutăți

„În ochii lor pacientul e centrul Universului.” Cu acest genericla Sala cu Orgă din Chișinău a fost lansată o expoziție de portrete – un omagiu inedit adus medicilor de ziua lor profesională.

Durerile sau inflamarea amigdalelor sunt printre cele mai frecvente probleme cu care se confruntă atât copiii, cât și adulții. În cazul infecțiilor repetate, vorbim deja despre amigdalită cronică.

Jurnalul sănătății

Video

Opinia pacienților

Bună ziua și vă mulțumesc de atenție și procedurile acordate în incinta Spitalului Internațional Medpark.

Mulțumesc întreg personalului. Aveți medici onorabili, cu profesionalism.

Mulțumesc mult domnului Dr. Panfil Andrei  și asistentei medicale Vasiliuc Luminița pentru intervențiile și procedurile prestate. 

Vă mulțumesc pentru servicii și aș dori să se deschidă mai multe secții pentru tratarea maladiilor în incinta spitalului Medpark.

 

Birca Sergiu

Un medic foarte, foarte bun.....copilul meu de 8 ani a avut o intervenție de înlăturare a adenoizilor. Acum el respiră pe nas normal și în primul rând nu mai sforăie.

Vă mulțumim mult, Andrei Panfil.

Februarie 2018

 

Margareta Danut

Sunt extrem de mulțumită de servicii medicale oferite de Spitalul Internațional Medpark.

În ultima perioadă am fost la câțiva specialiști de la Medpark, cu diferite afecțiuni. Pe lângă profesionalismul medicilor, am avut parte și de o atitudine frumoasă, iar personalul medical cu care am interacționat a fost amabil și deschis să-mi răspundă la toate întrebările și să-mi ofere cele mai bune soluții pentru sănătatea mea. Îl recomand cu mare căldură pe medicul ORL Andrei Panfil, pe medicul ortoped Eren Abdulkerim Hakan, pe medicul endocrinolog Natalia Baltag și pe mulți alții care au avut grijă de mine și pe lângă cele mai bune tratamente, care și-au făcut efectul, mi-au insuflat încrederea necesară că totul va fi bine. Și așa a și fost ! Le mulțumesc tare mult ! 

Pentru membrii familiei mele am apelat și la serviciile medicale ale Centrul de Urgențe Medepark. Datorită celor mai performante echipamente medicale, diagnosticul a fost stabilit în cel mai scurt timp. Iar datorită profesionalismului medicilor de gardă, sora mea și-a revenit chiar în seara acelei zile.

Voi mai reveni la Medpark de fiecare dată când voi avea nevoie. Într-adevăr, Medpark este spitalul care are grijă de sănătatea întregii tale familii!

20.01.2017

Caliman Irina

Aş vrea să-mi exprim recunoştinţa către dl. Panfil pentru profesionalism şi atitudinea amabilă. 

De asemenea, mulţumesc mult întregului colectiv Medpark şi în mod special asistentei medicale, Ana Torono, pentru munca depusă, răbdare şi receptivitate.

22.10.2015

Coceva Nina