Al Faraj Diana

Al Faraj Diana

Al Faraj Diana

Medic ginecolog-obstetrician, reproductolog (full-time Medpark)

Studii:

2005-2010: Instituția de abilitare şi formare profesională, Ministerul Sănătății Siria, diploma de specializare în obstetrică & ginecologie şi chirurgia lor, Republica arabă Siria

1993-1999: Facultatea medicină generală, Universitatea de Medicină şi Farmacie “N. Testemiţanu”, Chişinău, Republica Moldova

Experienţă profesională:

2012-prezent: medic obstetrician & ginecolog, reproductolog centrul FIV, Spitalul Internaţional Medpark, Chişinău, Republica Moldova

2010-2012: medic specialist în obstetrică şi ginecologie, serviciul privat şi spitalele private din Siria

Formare continuă:

2015, 4 iunie - 3 iulie, Tehnologii de reproducere umană asistată în tratamentul fertilității, Kiev, Ucraina;

2013, 22-23 decembrie, Conferința internațională științifico-practică ”Managementul cuplului steril”, Chișinău;

2013, 7 decembrie, Conferința Internațională științifico-practică ”Aspecte moderne ale infertilității”, Chișinău;

2013, 11-23 noiembrie, Training despre Fertilizarea In Vitro și tehnologiile de reproducere umană asistată, Istanbul TupBebek ve Kadin Sagligi Merkezi, Istanbul, Turkey;

2013-2016: ”Ziua Ușilor Deschise”, seminare dedicate cuplurilor care se confruntă cu infertilitatea, organizate de către Spitalul Internațional Medpark în Chișinău, Bălți, Transnistria, Găgăuzia și România;

Domenii de interes profesional:

​Supravegherea sarcinii, obstetrică, operații ginecologice, reproductologie și tratamente ale infertilității (FIV), tratamentul endometriozei;

Limbi cunoscute:

Română, rusa, franceza, engleza, araba


Jurnalul sănătății

​Fertilizarea in vitro este cel mai eficient mod de a depăşi infertilitatea.

Avantaje ale Fertlizării In Vitro:

Conform ultimelor statistici, 1 din 6 cupluri se confruntă cu infertilitate, aceasta având la bază mai multe cauze. Medicul ginecolog-obstetrician și reproductolog la Medpark, Diana Al Faraj, a vorbit despre fertilitate în cadrul Șezătorii organizate de Odoraș la 19 iunie și a combătut câteva mituri legate de aceasta.

O întrebare frecventă este faptul dacă femeile cu un nivel scazut al AMH (hormon anti-Mullerian) pot rămâne însărcinate, indiferent de vârsta reproductivă pe care o au.

 

Actualmente, 1 din 6 cupluri are probleme de fertilitate. Impactul acesteia se simte atât psihologic cât și social.

Fiecare ciclu FIV implică mai multe etape și fiecare etapă are loc la un moment anumit pe parcursul unei perioade de patru - șase săptămâni. Ceea ce urmează este o prezentare generală a procedurii FIV. Procedura începe în luna precedentă ciclului ART. Un ciclu FIV include de obicei următoarele etape sau proceduri:

Video

Opinia pacienților

Sofia Maria și Luca Andrei, sunt noii membri ai familie noastre, care au apărut pe lume doar grație dedicației și muncii Dumneavoastră! Vă mulțumim pentru miracolul din viața noastră și vă dorim multă sănătate, inspirație și putere de muncă. 

Vă îmbrățișăm cu drag pe întreaga echipă.

Cu deosebit respect și recunoștință.

21 iulie 2017

Familia Cucu

”Miriam Ioana este unul dintre cei peste 450 copii veniți în această lume datorită minunatei echipe de la Medpark, în frunte cu excepționalul OM pe care Dumnezeu ne-a înlesnit să-l întâlnim și să îl cunoastem: minunatul Om și Medic, Diana Al Faraj!

Miriam Ioana este iubita noastră fetiță, este minunea primită în dar pe acest pământ de la Divinitate, este Fericire, Iubire, Speranță și Viitor! Este aerul pe care noi îl respirăm și de care avem nevoie!

Felicitări întregii echipe! Cu ochii în lacrimi și cu zâmbetul pe buze mă gândesc necontenit la ei...”

6 iulie 2017

 

Rodica P.

Dna Diana este trimisă de Dumnezeu pe acest pământ pentru a ne realiza cel mai mare VIS, cea mai mare DORINȚĂ, cea mai mare ÎMPLINIRE: aceea de a deveni PĂRINȚI!

O prețuim, o respectăm și o iubim!

29 mai 2017

 

Rodica Pavel

Le sunt recunoscatoare din inimă pentru copilasul meu. Eu am avut 2 eșecuri în Italia și la o alta clinică din Chișinau. La Medpark am devenit însărcinată din a doua încercare. Am avut în total 5 FIV. Sunt atenți și mereu au răspuns la toate întrebarile mele . Toți au eșecuri și succese, dar la Medpark rata e foarte bună și se face ca în Europa.Trebuie să ne invățăm să analizăm informațiile și așa vom ști unde e mai bine. Dupa primul eșec la Medpark știam ca voi încerca tot acolo. Le mulțumesc din suflet!

​22 februarie 2017

Jeneva Maier

Un medic cu inima mare, umilă. Datorită ei astăzi sintem si noi părinți a unei fetițe minunate. Vă mulțumesc pentru răbdare si înțelegere!

​22 februarie 2017

Naty Cucer