Fertilizare in vitro

Fertilizare in vitro

Fertilizarea In Vitro este o modalitate eficientă de a depăşi infertilitatea.

Fertilizare In Vitro Medpark oferă toată gama de soluții moderne care pot contribui la soluţionarea problemei infertilității cuplurilor. Servicii medicale de calitate prin utilizarea tehnologiilor de ultimă generație din domeniu. Peste 450 de părinți fericiți care și-au văzut deja visul împlinit și mulți bebeluși sunt încă pe cale de a se naște.

Secretul succesului Medpark este abordarea individuală și consilierea cuplurilor, investigațiile efectuate în același loc, pachetul de servicii creat după principiul totul inclus, medicamente de cea mai înaltă calitate, monitorizarea pacienților după procedură și în sarcină, posibilitatea de a da naștere a copilului multașteptat în condiții sigure.

 

Suntem aici ca să transformăm în realitate visul Dvs. de a deveni părinte, de a da naștere unui copil sănătos. Avem totul ca sa va spunem: Da, veți deveni părinți.​ 

 

 

Servicii cu privire la tratamentele moderne ale infertilităţii. Pachete FIV create după principiul ”ai totul inclus”.

Tratamentul chirurgical al infertilității include chirurgia endometriozei, laparoscopie și histeroscopie diagnosticată și terapeutică, inversarea ligaturii trompelor uterine, TESE.

Pentru un tratament eficient al problemelor de fertilitate propunem consultații ginecologice complexe, investigații și ultrasonografii, proceduri de stimulare ovariană, inseminare intrauterină și FIV.

Analiza spermei; Fertilizare asistată; Co-cultura gameților; Diagnosticul genetic de preimplantare; Crioconservarea de gameți și embrioni.

Medic ginecolog-obstetrician, reproductolog (full-time Medpark)
Embriolog / Consultant / Membru al Consiliului de Management, Societatea de Embriologie Clinică, Turcia (la invitație)
Asistentă medicală (FIV)
Profesor / Obstetrician-ginecolog / Consultant / Vicepreşedintele Societăţii de Medicină Reproductivă, Turcia (la invitație)
Embriolog (full-time Medpark)
Asistentă medicală (FIV)
Rezultatele Conferinței medicale ”Noi perspective de abordare a ginecopatelor cu infertilitate”
23 Mai 2017
Conferința medicală ”Noi perspective de abordare a ginecopatelor cu infertilitate” destinată medicilor obstetricieni-ginecologi desfășurată la... Află mai multe »
Conferința medicală ”Noi perspective de abordare a ginecopatelor cu infertilitate”
18 Mai 2017
Medpark organizează la data de 24 mai, ora 16:00 Conferința medicală ”Noi perspective de abordare a ginecopatelor cu infertilitate” destinată... Află mai multe »
Un nou Seminar Fertilizare In Vitro petrecut cu succes
28 Noi 2016
Sâmbătă, 19 noiembrie 2016, la Spitalul Internaţional Medpark s-a desfăşurat Ziua Uşilor Deschise – Centrul Fertilizare in Vitro, seminar ... Află mai multe »
Seminar gratuit dedicat cuplurilor care își doresc copii
31 Oct 2016
Centrul de Fertilizare In Vitro invită cuplurile interesate de tratamentul infertilităţii la un seminar dedicat! ​Când? 19 noiembrie, ora 12.... Află mai multe »
Seminare de Fertilizare in Vitro la Iași și Suceava
25 Mai 2016
Seminarele de Fertilizare in Vitro continuă! Spitalul Internațional Medpark a organizat încă 2 evenimente dedicate cuplurilor din România care se... Află mai multe »
Seminar de Fertilizare in Vitro în Galați
18 Mai 2016
Pentru prima dată, Centrul de Fertilizare in Vitro Medpark a organizat un seminar în România, or. Galați Este o primă experiență de prezentare a... Află mai multe »
Seminar gratuit dedicat cuplurilor care își doresc copii, organizat în România
06 Mai 2016
Centrul de Fertilizare In Vitro Medpark invită cuplurile interesate în tratamentul infertilității la un seminar gratuit, care se va desfăşura în 3... Află mai multe »
În Spitalul Internaţional Medpark a avut loc "Ziua Uşilor Deschise"
22 Mar 2016
Sâmbătă, 19 martie 2016, în Spitalul Internaţional Medpark s-a desfăşurat “Ziua Uşilor Deschise”. Evenimentul a fost dedicat tratamentului... Află mai multe »
“Ziua Uşilor Deschise” la Spitalul Internaţional Medpark
24 Feb 2016
Centrul de Fertilizare In Vitro invită cuplurile interesate de tratamentul infertilităţii la „Ziua Uşilor Deschise”, care se va desfăşura la 19... Află mai multe »
În Spitalul Internaţional Medpark a avut loc “Ziua Uşilor Deschise”
28 Mar 2015
Sâmbătă, 28 martie 2015, în Spitalul Internaţional Medpark s-a desfăşurat “Ziua Uşilor Deschise”. Evenimentul a fost dedicat tratamentului... Află mai multe »
La Tiraspol a avut loc „Ziua Uşilor Deschise”
29 Noi 2014
La data de 29 noiembrie 2014, Spitalulul Internaţional Medpark, susţinut de Centrul Medical Medin, a organizat „Ziua Uşilor Deschise” în orașul... Află mai multe »
În mun. Bălţi a avut loc “Ziua Uşilor Deschise”
17 Mai 2014
Sâmbătă, 17 mai 2014, echipa Centrului de Fertilizare In VitrodinSpitalulul Internaţional Medpark a organizat „Ziua Uşilor Deschise” în mun. Bălţi.... Află mai multe »
Spitalul Internaţional Medpark a desfăşurat “Ziua Uşilor Deschise”.
12 Apr 2014
Sâmbătă, 12 aprilie 2014, la Spitalul Internaţional Medpark s-a desfăşurat “Ziua Uşilor Deschise”.  Evenimentul a fost dedicat tratamentului... Află mai multe »
Centrului de Fertilizare în Vitro a Spitalulul Internaţional Medpark a organizat „Ziua Uşilor Deschise” în mun. Comrat.
29 Mar 2014
Sâmbătă, 29 martie 2014, echipa Centrului de Fertilizare în Vitro a Spitalulul Internaţional Medpark a organizat „Ziua Uşilor Deschise” în mun.... Află mai multe »
Fertilizare in vitro cu achitare în rate, la Medpark
24 Mar 2014
La Medpark ai posibilitatea să achiţi pachetul FIV în rate, cu avans iniţial 40%, fără dobândă şi comision! Ofertă exclusivă pentru serviciile de... Află mai multe »
Conferinţa Internaţională Ştiinţifico-Practică ” Aspecte moderne ale infertilităţii “
07 Dec 2013
Sâmbătă, 7 Decembrie 2013, Spitalul Internaţional Medpark şi Societatea de Obstetrică şi Ginecologie din Republica Moldova au organizat Conferinţa... Află mai multe »
Primii copii născuţi prin fertilizare in vitro la Medpark perfect sănătoși
01 Dec 2013
Premieră fericită la Spitalul Internaţional Medpark, unde au venit pe lume primii copii născuți prin fertilizare in vitro. Ludmila Zlatovcen,... Află mai multe »
Ziua Uşilor Deschise la Medpark
30 Noi 2013
Sâmbătă, 30 noiembrie 2013, la Spitalul Internaţional Medpark s-a desfăşurat “Ziua Uşilor Deschise”. Evenimentul a fost dedicat tratamentului... Află mai multe »
La 22-23 februarie, 2013 s-a desfăşurat conferinţa internaţională practico-ştiinţifică "Managementul cuplului steril"
22 Feb 2013
Participanţii conferinţei au avut parte de prelegeri pe tema “Infertilitatea”, “Fertilizarea In Vitro” Spitalul Internaţional Medpark, în... Află mai multe »