Fertilizare in vitro

Fertilizare in vitro

Fertilizarea in vitro este cel mai eficient mod de a depăşi infertilitatea.

Centrul Fertilizare in Vitro Medpark oferă toată gama de soluții moderne care pot contribui la soluţionarea problemei infertilității cuplurilor. Servicii medicale de calitate prin utilizarea tehnologiilor de ultimă generație din domeniu. Peste 250 de părinți fericiți care și-au văzut deja visul împlinit și tot atâția bebeluși sunt încă pe cale de a se naște.

Secretul succesului Medpark este abordarea individuală și consilierea cuplurilor, investigațiile efectuate în același loc, pachetul de servicii creat după principiul totul inclus, medicamente de cea mai înaltă calitate, monitorizarea pacienților după procedură și în sarcină, posibilitatea de a da naștere a copilului multașteptat în condiții sigure.

 

Suntem aici ca să transformăm în realitate visul de a deveni părinte, de a da naștere unui copil sănătos. Avem totul ca sa va spunem: Da, veți deveni părinți.​ 

 

 

Medic ginecolog-obstetrician, reproductolog (full-time Medpark)
Embriolog / Consultant / Membru al Consiliului de Management, Societatea de Embriologie Clinică, Turcia (la invitație)
Asistentă medicală (FIV)
Profesor / Obstetrician-ginecolog / Consultant / Vicepreşedintele Societăţii de Medicină Reproductivă, Turcia (la invitație)
Embriolog (full-time Medpark)
Asistentă medicală (FIV)
Rezultatele Conferinței medicale ”Noi perspective de abordare a ginecopatelor cu infertilitate”
23 Mai 2017
Conferința medicală ”Noi perspective de abordare a ginecopatelor cu infertilitate” destinată medicilor obstetricieni-ginecologi desfășurată la... Află mai multe »
Conferința medicală ”Noi perspective de abordare a ginecopatelor cu infertilitate”
18 Mai 2017
Medpark organizează la data de 24 mai, ora 16:00 Conferința medicală ”Noi perspective de abordare a ginecopatelor cu infertilitate” destinată... Află mai multe »
Un nou Seminar Fertilizare In Vitro petrecut cu succes
28 Noi 2016
Sâmbătă, 19 noiembrie 2016, la Spitalul Internaţional Medpark s-a desfăşurat Ziua Uşilor Deschise – Centrul Fertilizare in Vitro, seminar ... Află mai multe »
Seminar gratuit dedicat cuplurilor care își doresc copii
31 Oct 2016
Centrul de Fertilizare In Vitro invită cuplurile interesate de tratamentul infertilităţii la un seminar dedicat! ​Când? 19 noiembrie, ora 12.... Află mai multe »
Seminare de Fertilizare in Vitro la Iași și Suceava
25 Mai 2016
Seminarele de Fertilizare in Vitro continuă! Spitalul Internațional Medpark a organizat încă 2 evenimente dedicate cuplurilor din România care se... Află mai multe »
Seminar de Fertilizare in Vitro în Galați
18 Mai 2016
Pentru prima dată, Centrul de Fertilizare in Vitro Medpark a organizat un seminar în România, or. Galați Este o primă experiență de prezentare a... Află mai multe »