Chirurgie estetică, plastică şi reparatorie

Chirurgie estetică, plastică şi reparatorie

Datorită performanţelor chirurgiei estetice, plastice și reconstructive, acum poate fi corectată orice imperfecţiune a corpului pentru a obţine aspectul pe care ţi-l doreşti

Alături de tehnica de executare și experienţă, chirurgia estetică este deosebită prin latura sa artistică. Este nevoie de talent, viziune, meticulozitate, perfectionism pe care echipa noastră de chirurgi plasticieni au obţinut-o din pasiune şi studiu intens. Au o formare internaţională şi sunt atenţi la tot ce este mai nou în domeniu, pentru a oferi la Medpark servicii de cea mai înaltă calitate.  

Atenţi la dorinţele și preocupările pacientului, folosim cele mai noi tehnici și echipamente, pentru ca schimbările de aspect să se producă fără durere, cu urme cât mai puţin vizibile., iar rezultatul obţinut să fie și cel așteptat, în totală armonie cu restul corpului. Dotarea de excepţie a sălilor de operaţie (inclusiv sistemul de sterilizare a aerului), aparatura anestezică performantă şi tehnicile minim invazive de tratament îți oferă înfăţişarea dorită în cel mai scurt timp posibil.

Intervenţii de conturare a corpului:

Chirurgia sânilor:

Chirurgia facială:

Transplant de păr

Alte servicii:

  • Chirurgia reparatorie a defectelor postoperatorii şi a rănilor posttraumatice;
  • Asistenţă chirurgicală estetică, plastică şi reparatorie de urgenţă.