Opinia pacienţilor

Opinia pacienţilor

De 2 ani aleg Medpark International Hospital, deoarece acești medici își fac meseria la cel mai înalt nivel, medici în care poți avea încredere totală, la care intri fără frică și ieși întotdeauna bine dispus și mulțumit, medici corecți, competenți!
Maxim Călăraș, Daniela Ivanov - tot respectul!
Vă mulțumesc mult!

Bitca Ionela

De 2 ani aleg Medpark International Hospital, deoarece acești medici își fac meseria la cel mai înalt nivel, medici în care poți avea încredere totală, la care intri fără frică și ieși întotdeauna bine dispus și mulțumit, medici corecți, competenți!
Maxim Călăraș, Daniela Ivanov - tot respectul!
Vă mulțumesc mult!

Bitca Ionela

Vreau să-i mulțumesc echipei Medpark, în special chirurgului urolog pentru copii domnului Victor Roller şi anestezistului Serghei Malanco pentru munca depusă şi calitatea serviciilor prestate pentru copilul nostru, Kirill. Un mare MULȚUMESC din partea familiei Covali!!!!
Sunteți cei mai buni!!!

Covali Kirill

Am fost tratat cu mare profesionalism și multă atenție în acest spital de chirurgul Eugeniu Condrațchi și personalul spitalului !!!

Triboi Nicolae

În calitatea mea de mamă a băieților Ciobanu Nicolas și Ciobanu Albert, vreau să aduc sincere mulțumiri personalului Departamentului de Urgență, în special doamnei doctor Irina Roșcovan, precum și doamnei Chiriac Ludmila, care au dat dovadă de profesionalism și atitudine medicală specială față de copilași. Datorită lor și asistentelor medicale, copiii mei s-au tratat cu succes, fiind aduși în stări grave!
Vă mulțumim că sunteți în Moldova!

Ciobanu Elena

Sunt mulțumită că anume domnul Eugen Condrațchi mi-a făcut intervenția - un medic BRAVO. A fost operativ, profesionist. Salonul curat, asistentele medicale bravo. Deși stăteam la îndoială, datorită doamnei Inga m-am hotărât să efectuez intervenția chirurgicală. Cât face un apel! Cu siguranță recomand și altora Medpark. Vă mulțumesc!"

05 martie 2019

Roboș Ala

Aducem mulțumiri echipei de chirurgi endovasculari dr. Bernaz Eduard și Cemîrtan Ruslan pentru intervenția chirurgicală reușită, care a salvat practic piciorul mamei noastre în vârstă de 82 ani! Avea șanse minime de salvare a piciorului. Sunteți niște profesioniști, să vă dea Domnul sănătate și cât mai multe reușite, succese și realizări profesionale!

Maria Stroncea

Uneori soarta te poate surprinde și eu nu fac excepție. Am fost internată la Medpark pentru o intervenție chirurgicală de înlăturare a tumorii pe creier. Nu știam la ce să mă aștept, cu toate că mi-au fost explicate toate riscurile posibile și avantajele. M-am încrezut deplin acestei instituții, Medpark, dotată cu tehnica modernă necesară și cu specialiști de un profesionalism înalt.

Mă consider cea mai norocoasă persoană sub soare pentru că totul a decurs cum nu se putea mai bine și am reușit. Totul se datorează medicului neurochirurg, dr. Adrian Danu, care mi-a dat o a doua șansă la viață și echipei chirurgicale: Alexandru Musteață  (medic anestezist), Roman Ciubară (medic anestezist în sala de operație), care mi-a vorbit în franceză și atunci am înțeles că totul e bine cu creierul meu :), Lilia Casîm  (asistentă medicală în sala de operație), Tatiana Jechiu  (medic anesteziolog - terapie intensivă), care datorită cunoștințelor ei de limbă engleză putea să-l țină informat pe soțul meu despre starea mea (Taniușa, îți mulțumesc!), Sofronicova Livia (asistentă medicală terapie intensivă), Moldovanu Viorica (asistentă medicală chirurgicală), Cornovan Rodica (asistentă medicală terapie intensivă) și Onica Ala (infirmieră). Vă mulțumesc pentru atenția acordată și pentru supraveghere. 

Nu în cele din urmă vreau să le mulțumesc lucrătorilor medicali din secția de la etajul 4 pentru grija pe care mi-au purtat-o pe parcursul săptămânii. Mulțumesc echipei de medici de serviciu, cât și asistentelor medicale, care răspundeau prompt la orice apel al meu.
Toți au dat dovadă de profesionalism la cel mai înalt nivel, ținând cont de factorul uman. Acest personal nu numai că te tratează cu cel mai înalt respect, în pofida faptului că te afli într-o stare vegetativă, ei îți respectă demnitatea și mă încurajau la fiecare pas. Erau mereu amabili, cu zâmbetul pe față, chiar și când introduceau acul :) Uitai de durere când fețele lor radiau.

Eu mă închin în fața voastră cu toată umilința și voi rămâne recunoscătoare pentru tot restul vieții mele. 
Printre altele, mâncarea e foarte gustoasă și sănătoasă. Mulțumesc Mariei Zolotco pentru că aducea mâncarea la timp și călduță.

Am trăit o experiență incredibilă și v-o datorez vouă tuturor. Dumnezeu să vă aibă în pază!

25.02.2019

Colesnic Diana

"Suntem foarte mulțumiți de serviciile și comportamentul medicilor și al întregului personal Medpark! Angajații sunt deosebit de amabili și profesioniști, deschiși la dialog, comunicativi. Am efectuat un control medical complet și ne-a impresionat operativitatea, condițiile, echipamentele, igiena din spital.

Doamna Daniela Ivanov este un medic de nota 10+. Amabilă și profesionistă. Îndrumările ei au fost de mare ajutor.

Mulțumim, Inga Macarova, pentru receptivitate. Un organizator de nota 10+.

Vom recomanda cu mare drag și altor prieteni serviciile Medpark și vom reveni cu plăcere."

22.02.2019

Joc Marian și Chirica Mistoi Costel, Galați, România

Ii mulțumesc din suflet acestui suflețel de medic - cu cât respect și cu câtă dragoste consultă pacienții!!!! Nu sunt cuvinte... 
Câtă responsabilitate are față de pacienți, este un om cu dar de la Dumnezeu... 
Miercuri pe data de 20.02.2019 ora 13:44 eram in sala de operație cu dureri nedescrise în cuvinte ... Mă uitam la el cu lacrimi în ochi și-i ziceam că mi-e frică - el îmi zice "Totul o să fie bine" și sincer m-a îndrumat Dumnezeu la el să mă tratez... Aveam hernie de disc care mă chinuia.. 3 ani cu dureri, nu puteam merge, nu puteam să mă aplec... Dimineață uneori nu vroiam să mă trezesc...
M-am adresat la clinica particulară. La Galaxia mi-au dat tratament injectabil și pastile. Am băgat o mulțime de bani și totul în zadar....
Acest medic este un dar de la Dumnezeu să salveze pacienți... Cu câtă dragoste față de munca lui vorbește nu am cuvinte..... 
Doar sănătate îi doresc!!! 
Să aibă Dumnezeu grijă de el!

Cristina