Opinia pacienţilor

Opinia pacienţilor

Prin prezenta, aducem sincere mulțumiri doamnei Natalia Raiu, care a primit nașterea copiilor noștri. Ultima naștere, a fetiței noastre, a fost pe 14 mai 2019 și suntem foarte mulțumiți.

Menționăm că la Medpark am născut toți cei trei copii ai mei, și de fiecare dată am ales ca dna Natalia Raiu să fie medicul la care să nasc. Este un profesionist în domeniu și permanent manifestă spirit și inițiativă, inspiră încredere și competență.

După ce în 2017 am născut primul copil asistată de medicul Natalia Raiu, am înțeles că doar cu dumneaei aș dori să nasc și ceilalți copii pe care îi voi avea.

Mult succes și realizări frumoase vă dorim în continuare!

Vă mulțumim din suflet!

16 mai 2019

P.R.

 

Anonim

Recent am beneficiat de serviciile spitalului Medpark și aș dori să aduc sincere mulțumiri echipei de medici specialiști, în special dlui doctor Eugen Marginean.

Sunt foarte impresionată de nivelul profesional al medicilor din această instituție și, în același timp, de amabilitatea, receptivitatea și atenția de care dau dovadă  față de pacienți.

Mă bucur că și în țara noastră avem posibilitatea de a beneficia de servicii medicale la cele mai înalte standarde internaționale.

Cu sincere mulțumiri și un deosebit respect dlui doctor Eugen Marginean pentru înalt profesionalism, devotament și atenția deosebită față de pacienți.

 

Djandjgava Nina

Domnul doctor, Iacomi Vladimir, mulțumim mult pentru profesionalism, în rezultatul investigațiilor și tratamentului dat de Dumneavoastră, copilul nostru a avut o noapte liniștită, este activ și are o stare de bine. Succese vă dorim și realizări profesionale în continuare!

Anonim

Sunt foarte mulțumit. Vreau să zic că faceți o alegere corectă Îndeosebi vreau să mulțumesc foarte foarte mult D-lui Eugeniu Condrațchi că a fost alături, că mi-a fost un sprijin spre bine.

Sunt foarte mulțumit.

Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc!

Iasibas Maxim

Mulțumesc frumos doamna doctor Elena Rotari pentru profesionalism. Un medic foarte bun! BRAVO!

Cebotari Tatiana

De 2 ani aleg Medpark International Hospital, deoarece acești medici își fac meseria la cel mai înalt nivel, medici în care poți avea încredere totală, la care intri fără frică și ieși întotdeauna bine dispus și mulțumit, medici corecți, competenți!
Maxim Călăraș, Daniela Ivanov - tot respectul!
Vă mulțumesc mult!

Bitca Ionela

De 2 ani aleg Medpark International Hospital, deoarece acești medici își fac meseria la cel mai înalt nivel, medici în care poți avea încredere totală, la care intri fără frică și ieși întotdeauna bine dispus și mulțumit, medici corecți, competenți!
Maxim Călăraș, Daniela Ivanov - tot respectul!
Vă mulțumesc mult!

Bitca Ionela

Vreau să-i mulțumesc echipei Medpark, în special chirurgului urolog pentru copii domnului Victor Roller şi anestezistului Serghei Malanco pentru munca depusă şi calitatea serviciilor prestate pentru copilul nostru, Kirill. Un mare MULȚUMESC din partea familiei Covali!!!!
Sunteți cei mai buni!!!

Covali Kirill

Vreau să le mulțumesc echipei Medpark pentru schimbarea mea reușită de 100%. Aș vrea să vă povestesc istoria mea in câteva cuvinte cum m-am hotărât eu la această schimbare. În vara anului 2017 am fost la câteva consultații pentru implanturile mamare. Doream foarte mult, însă nu eram sigura dacă îmi va reuși sa fac anume ceea ce vreau eu. Recunosc am fost la câteva clinici apoi m-am liniștit cu gândul că deja nu mai vreau pentru că mi-i frică. A trecut ceva timp și în luna decembrie am fost telefonată de către asistenta medicului Maria (căreia îi mulțumesc foarte mult pentru tot sprijinul și timpul petrecut alături de mine în acel moment, chiar și grijă pe care mi-a purtat-o și după operație până la momentul dat), care m-a întrebat dacă nu doresc să vin la o consultație la Dr. Ercan Karacaoglu? Soțul a zis hai sa mergem! Sinceră sa fiu nu m-am gândit în acel moment că peste câteva ore voi fi programată la operație! În Medpark mă așteptau Dr Ercan si Dr Balan Iulian (care a avut răbdare să-mi raspundă chiar și la cele mai stupide întrebări ce mă framântau pe mine la momentul cela nehotarât), care mi-a oferit toată informația referitor la operație, la perioada după operație, despre rezultate, pregătire postoperatoriu…Timp de 5 min cu răspunsuri convingatoare m-am hotarât sa zic DA, vin mâine să dau analizele! Perioada de reabilitare pot să zic că a fost una atât de ușoara după părerea mea, ceea ce nu m-am așteptam! A doua zi după operație am fost externată acasă, și peste 3 zile eu deja puteam face orice prin casă singura! Dar cel mai important probabil a fost rezultatul pe care l-am văzut în oglindă! Veneam la consultații foarte des pentru ca sa fiu sigura că totul e bine, aveam senzația ca vin ca acasa deja!

Acum dupa un an și ceva pot să zic cu adevărat că Medpark, în special 3 persoane care au fost alături în acel moment: Ercan Karacaoglu, Balan Iulian și Cuiban Maria, vreau sa le mulțumesc din tot sufletul meu (acum deja mare, frumos și sănătos ), asistentelor care au fost 24/24 lânga mine la orice moft și durere pe care o aveam în prima noapte, prin faptul că ma țineau de vorbă numai pentru ca eu să adorm liniștită! Sunt sigura că dacă voi avea nevoie de altă schimbare voi veni tot aici, la Medpark cu încredere!

P.D.

P.D.

Am fost tratat cu mare profesionalism și multă atenție în acest spital de chirurgul Eugeniu Condrațchi și personalul spitalului !!!

Triboi Nicolae