Noutăți

Noutăți

20 Mai 2019
Litiaza renală afectează practic fiecare a 10-a persoană. Din cauza consumului scăzut de lichide, dereglărilor de metabolism în organism are loc... Mai multe »
10 Mai 2019
Iubirea de oameni și dorința de a-i ajuta stă la baza meseriei de asistent medical.  Atitudinea caldă, încurajatoare a asistentului medical... Mai multe »
07 Mai 2019
Din respect pentru tinerii părinți și cu dragoste pentru bebelușul care a venit pe lume – Medpark a creat Pachetul Baby Care. Pachetul include... Mai multe »
26 Apr 2019
Pe data de 24 mai, Prof. Dr. Lütfi Tunç se va alătura în cadrul unui schimb de experiență echipei de chirurgi urologi Medpark, pentru a efectua... Mai multe »
22 Apr 2019
Ablația endovenoasă cu laser este cea mai modernă și eficientă metodă în tratamentul bolilor venoase cronice. Calitatea rezultatelor depinde, însă,... Mai multe »
08 Apr 2019
O fetiță de 11 ani din raionul Criuleni, diagnosticată cu sindromul Wolff-Parkinson-White (o formă înnăscuta de aritmie), a devenit primul copil din... Mai multe »
01 Apr 2019
Centrul Sănătatea Inimii Medpark a dezvoltat un departament specializat de Aritmologie și Electrofiziologie, care oferă pacienților cu patologie... Mai multe »
25 Mar 2019
Anul 2018 a adus pentru Spitalul Internațional „Medpark” cea mai înaltă apreciere din sistemul medical mondial, și anume acreditarea Joint Commission... Mai multe »
20 Mar 2019
Pentru susținerea pacientelor diagnosticate cu cancer de glandă mamară, Spitalul Internațional Medpark a invitat specialiști de talie mondială în... Mai multe »
18 Mar 2019
Pentru susținerea pacienților cu diagnosticul Aritmii cardiace Spitalul Internațional Medpark a invitat specialiști de talie internațională în... Mai multe »
20 Feb 2019
Primul spital privat din Republica Moldova sărbătorește 8 ani de activitate, iar aniversarea este, de fapt, o aniversare a oamenilor deosebiți care... Mai multe »
21 Ian 2019
Spitalul Internațional Medpark lansează chirurgia endocrină, dedicată tratamentului chirurgical al afecțiunilor glandei tiroide. Centrul de... Mai multe »