Noutăți

Noutăți

08 Aug 2017
Ecocardiografia transesofagiană este o metodă avansată de diagnostic a structurilor inimii, care se utilizează în timpul operațiilor pe cord deschis... Mai multe »
31 Iul 2017
Echipa de cardiologi intervenționiști a Centrului Sănătatea Inimii Medpark a implementat cateterismul cardiac - una dintre cele mai performante... Mai multe »
14 Iul 2017
Aștepți vești bune, iar testul de sarcină tocmai ți-a indicat 2 liniuțe? Te felicităm și te așteptăm la Spitalul Internațional Medpark, pentru a... Mai multe »
12 Iul 2017
Afecţiunile cardiovasculare reprezintă cauza principală a mortalităţii la nivel mondial şi de aceea necesită o abordare complexă. Un diagnostic... Mai multe »
12 Iul 2017
Chirurgia de 1 zi este un trend mondial în chirurgie și se practică deja aproape în toate clinicile din Europa și din Occident. Recent, Spitalul... Mai multe »
12 Iul 2017
Vizita la stomatolog poate reprezenta un adevărat stres pentru copii. Deseori este chiar imposibilă realizarea unor proceduri stomatologice... Mai multe »
30 Iun 2017
Rooming-in-ul neonatal este o practică internațională promovată în maternități pentru crearea unei legături cât mai strânse între părinți și... Mai multe »
29 Iun 2017
Acum poți face independent o programare la medic şi să achiți consultaţia online cu cardul bancar. De asemenea, poţi depune un avans pentru... Mai multe »
27 Iun 2017
Echipa cardiologică Medpark, unica din țară în care medicii cardiologi, cardiologi intervenționiști și cardiochirurgi au ocazia să lucreze cot la cot... Mai multe »
24 Mai 2017
Ai nevoie de o intervenție chirurgicală, dar o amâni la nesfârșit? Nu-ți permiți să lipsești de la serviciu mai mult de 1 zi? Gata cu pierdutul... Mai multe »
24 Mai 2017
Afecțiunile tiroidiene şi metabolice sunt foarte frecvente în întreaga lume, acestea afectînd oameni de toate vârstele.  Acest control... Mai multe »
23 Mai 2017
Conferința medicală ”Noi perspective de abordare a ginecopatelor cu infertilitate” destinată medicilor obstetricieni-ginecologi desfășurată la... Mai multe »