OPINIE MEDICALĂ GRATUITĂ - de la specialiști de talie internațională în oncologie

OPINIE MEDICALĂ GRATUITĂ - de la specialiști de talie internațională în oncologie

1 February, 2019

Pentru susținerea pacientilor diagnosticați cu cancer (esofag, stomac, pancreas, ficat, colon) Spitalul Internațional Medpark a invitat specialiști de talie internațională în oncologie Profesor Oncolog dr. Seref Komurcu si Profesor Chirurgie dr. H.Koray Topgul, care vor oferi consultații gratuite pentru pacientii care vor sa afle o a doua opinie medicala privind tactica de tratament și investigații.
 

  • Data: 13 Februarie 2019
  • Adresa: Andrei Doga 24

 
Programările pentru a 2-a opinie medicală se efectuează în limita locurilor disponibile la numar de contact: 076 00 00 12.
 

Pacienții se vor prezenta cu urmatoarele documente:

  • epicriza medicala care confirma diagnosticul,
  • concluzii CT/ RMN/ Pet-CT/ gastro-colonoscopie
  • rezultat biopsie cu examen histopatologic.

 
Consultațiile gratuite de la specialisti de talie internațională sunt parte a programului Medpark „Sanatate fără hotare – tratamentul cazurilor grave”  în care oferim asistență medicală complexă de cea mai înaltă calitate din momentul identificării problemei de sănătate până la finalizarea cu succes a tratamentelor complicate, inclusiv monitorizarea post-tratament ]n țară și peste hotare.
 
Primul acord de colaborare a fost semnat cu „Anadolu Medical Center”, afiliată spitalului american de top John Hopkins – centru de excelență în sănătate, care ocupa locul 4 la nivel global în topul spitalelor cu cea mai avansată tehnologie în radioterapia oncologică, medicina nucleară, transplantul de maduvă, chirurgia robotică etc.
 
Nu există hotare pentru sănătate