Dr. Andrei Leșco, medic chirurg, docent, lansează în curând o nouă carte: “Așteptarea miracolului sau piramida autorealizării”
20 Aug 2018
Autor a peste 60 de articole, monografii şi lucrări metodice, cu o activitate de aproape 40 de ani în domeniul medicinii, dr. Andrei Leșco își... Află mai mult »
Medpark relansează Derma Health&Beauty - Pentru sănătatea și frumusețea pielii tale
15 Aug 2018
  Medpark relansează Derma Health&Beauty. Pentru sănătatea și frumusețea pielii tale. Pentru sănătatea pielii tale: Consultaţii... Află mai mult »
Premieră Națională: Izolarea venelor pulmonare cu criobalon în tratamentul fibrilației atriale
02 Aug 2018
Pe data de 21 iulie 2018, la Spitalul Internațional Medpark, a fost efectuată o intervenție unică la nivel național, în premieră pentru țara noastră... Află mai mult »
Cum schimbi cataracta pe o vedere cristalină
09 Iul 2018
Dacă ai primit diagnosticul necruțător de „cataractă” sau cineva dintre cei dragi (părinți, bunici) luptă cu această boală, știința îți vine în... Află mai mult »
Rolul endometrului în implantarea embrionului
03 Iul 2018
Perioada în care uterul este capabil să primească embrionul se numește "fereastră de implantare", și este o perioadă scurtă de timp. Implantarea... Află mai mult »
Îngrijirea nou-născutului acasă: Sfaturile neonatologului pentru proaspeții părinți
19 Iun 2018
Venirea pe lume a copilului mult așteptat este urmată de câteva zile euforice, petrecute în maternitate, printre asistente medicale și doctori,... Află mai mult »