Medpark introduce ecocardiografia transesofagiană în cardiochirurgie, cu impact semnificativ asupra rezultatelor operațiilor
08 Aug 2017
Ecocardiografia transesofagiană este o metodă avansată de diagnostic a structurilor inimii, care se utilizează în timpul operațiilor pe cord deschis... Află mai mult »
Cateterismul cardiac drept - metodă ultramodernă de diagnosticare a patologiilor cardiace, disponibilă acum la Medpark
31 Iul 2017
Echipa de cardiologi intervenționiști a Centrului Sănătatea Inimii Medpark a implementat cateterismul cardiac - una dintre cele mai performante... Află mai mult »
Testul indică două liniuțe? La Medpark îți confirmăm sarcina gratuit!
14 Iul 2017
Aștepți vești bune, iar testul de sarcină tocmai ți-a indicat 2 liniuțe? Te felicităm și te așteptăm la Spitalul Internațional Medpark, pentru a... Află mai mult »
Dureri insuportabile înainte de menstruație? Interviu cu specialistul Corina Cardaniuc
14 Iul 2017
Sindromul premenstrual reprezintă un complex de simptome care debutează cu o săptămână sau două înainte de menstruație. Majoritatea femeilor... Află mai mult »
Avantaje ale Fertilizării In Vitro
13 Iul 2017
​Fertilizarea in vitro este cel mai eficient mod de a depăşi infertilitatea. Avantaje ale Fertlizării In Vitro: - FIV-ul... Află mai mult »
Despre meseria de medic pediatru. Cu dragoste pentru copii, Vera Rusanovscaia, medic anestezist-reanimatolog pediatru Medpark
13 Iul 2017
Vera Rusanovscaia, medic anestezist-reanimatolog pediatru Medpark Care sunt calitățile unui pediatru bun? - Să iubească copiii; - Să... Află mai mult »