Defectul de aortă - canalul arterial patent, tratat pe cale minim invazivă în premieră la Medpark
10 Noi 2017
Una dintre cele mai frecvente malformații ale sistemului cardiovascular este ductul arterial persistent. Dacă până acum malformatiile cardiace puteau... Află mai mult »
Medpark lansează medicina nucleară: mult mai multă precizie pentru un diagnostic exact!
26 Oct 2017
Scintigrafia este o tehnică imagistică modernă, utilizată în medicina nucleară ce permite diagnosticarea unei multitudini de afectiuni structurale... Află mai mult »
Nou! Investigația ecografică a țesuturilor moi și articulațiilor la copiii mici disponibile la Medpark
20 Oct 2017
Ecografia țesuturilor moi și a articulațiilor! Această metodă de investigare face posibilă identificarea patologiilor articulațiilor șoldului la... Află mai mult »
Ce afectează fertilitatea masculină?
17 Noi 2017
Infertilitatea masculină este o afecțiune care scade șansele de a lăsa însărcinată partenera. La nivel mondial cca 30-35... Află mai mult »
Investigațiile pe care să le facă o femeie până la 40 de ani ca să prevină cele mai răspândite afecțiuni
09 Noi 2017
În agitația vieții de zi cu zi, femeile uită de multe ori să aibă grijă de sănătatea lor, iar atunci când aceasta se înrăutățește, constată că... Află mai mult »
Anestezia epidurală! Tratamentul durerii în travaliu pe înțelesul tuturor. Interviu cu ginecolog-obstetrician Maxim Calaraș
02 Noi 2017
„Am să nasc pe cale naturală. Așa m-a născut pe mine mama, astfel am să dau viață și eu copilului meu” – este convingerea majorității mămicilor... Află mai mult »